tüm inananlara hayırlı kandiller
tüm inananlara hayırlı kandiller
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
tüm müslüman aleminin regaip kandilini en içten dileklerimle kutlarım...
Mt ailesinin ve tüm müslüman aleminin Regaip Kandili mubarek olsun.
Tüm İslam aleminin Regaip Kandili mübarek olsun
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
hepinizin ve bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun
akalteke adlı üyeden alıntı
Hepimizin regaip kandili mübark olsun...
Öncelikle MUHTEŞEM motosiklet.net ailesinin&camiasının, sonrasında tüm islam aleminin Regaip Kandili'ni kutluyor, tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hakk'dan niyaz ediyorum. Ve rabbime hamdediyorum motosiklet.net ailesinin bir üyesiyim....
Hepimizin kandili mubarek olsun arkadaşlar
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
deli_kız adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
dualarımız hep onlar için.desperadost adlı üyeden alıntı
HELL FIRE
TÜm MÜslÜman Alemİnİn ÜÇ Aylari Ve Regaİp Kandİlİ MÜbarek Olsun.
arkadaslar tüm islam aleminin ve ülkemizin REGAİB KANDİLİ mübarek olsun.bu geceyarısı işlemiş olduğumuz günahlarımız için birkaç damlada olsa gözyaşı dökmeden mağfiret dilemeden dua etmeden lütfen uyumayalım.ALLAHA emanet olun
Dostlarım kandlinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim...
Saygılarımla...
herkesin kandilini buradan kutluyorum ve nice kandiller diliyorum
saygılar
herkesın kandılı mubarek olsun herkesın her sey gonlunce olsun
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
27 Temmuz 2006 Perşembe gecesinin kandil olması münasebeti ile Hz. Yuşa (A.S.) Peygamberimizin kabrini ziyaret ve dua dinlemek üzere Anadolu kavağına gidiyoruz.
Tarihi : 27.07.2006 Perşembe
Buluşma Saati : 21:00
Hareket Saati : 21:15
Buluşma yeri : Harem otogarı karşısındaki Benzinlik
Rota : Sahil yolu üzerinden Üsküdar-Çengelköy-Beykoz-A.Kavağı
Aktivite : Sahil yolundan Anadolu kavağına varış, Hz. Yuşa (A.S.) Peygamberimizin kabrini ziyaret ve dua dinleme/etme. Dileyen arkadaşlarımız yatsı namazlarını kılacaklar, dileyenler aileleri ile dua edecekler, dileyenler ise manevi ortamın havasını teneffüs edeceklerdir. Sonrasında çay molasını takiben sahil yolundan dönüş.
Not :
1- Hz. Yuşa Peygamberimizin kabrinde buluşma saati 22:30 dur. Direk gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
2- Liste yapılmayacaktır, isteyen Harem benzinlikte veya direk giderek katılabilir.
3-Bilinen grup sürüşü kuralları geçerlidir.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18489
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
tüm inananların kandili mübarek olsun.
Regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
kandiliniz mubarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin herkese hayırlı kandiller
Arkadaslar dualarımızı esirgemeyelim vefat eden arkadaslarımız için bu aksam en azından bir defa “Fatiha” okuyup af dileyelim günahları adına Mekanları cennet olsun.
Herkesin Regaip Kandili mubarek olsun. Allah’ın (cc) mağfireti ve affı üzerinize olsun. Cümleten Selamünaleyküm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)