Gurbetteyim ve doğum günümü hatırlayacak kimse yok etrafımda sesiz ve kendi halimde içimden 1 yaş daha almanın hüzün ve sevinçini bir arada yaşıyorum
30 a merdiven dayamanın ağırlığı olmasa herşey güzel..
Herşeye rağmen doğum günüm kutlu olsun ..
Gurbetteyim ve doğum günümü hatırlayacak kimse yok etrafımda sesiz ve kendi halimde içimden 1 yaş daha almanın hüzün ve sevinçini bir arada yaşıyorum
30 a merdiven dayamanın ağırlığı olmasa herşey güzel..
Herşeye rağmen doğum günüm kutlu olsun ..
Doğum günün kutlu olsun
Sağlık, mutluluk ve huzur dolu uzuuuun bir ömrü sevdiklerinle geçirmeni temenni ederim...
doğum günün kutlu olsun arkadaşım
boşşver ister 40a merdiven daya ruhun genç olsun yeter
nice mutlu yıllara
dikkat eskişehir mt alışkanlık yapar:P
dedecim iyiki doğdunnn...
hepiii börtdeeeyyy duu yuu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hadi bakalım birazcık kaşıyayım yarayı.
Şimdi siz bekarsınızdırda.
Ne olurdu yanınızda eşiniz,hayat arkadaşınız olsaydı.
Hele şekermi şeker bir yavrunun kokusu size hayat verseydi.
Kızmayın lütfen,özelinize karıştıysam özür dilerim.
ALLAH herkese sımsıcacık yuvalar nasib etsin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
çok teşekkür ederimvınvın adlı üyeden alıntı
teşekkürlerboss106 adlı üyeden alıntı
teşekkürler aynen dediğin gibi ruhun genç olsun ister 30 ol ister 40 hayata sarıldığın sürece poziitif düşündüğün sürece genç kalırsındeli_kız adlı üyeden alıntı
bak deden 30 oluyo istanbula gelince hürmetten bi elimi öpersin artıkmete_han adlı üyeden alıntı
teşekkür ederimkimi adlı üyeden alıntı
yazdığınız satırlar çok doğru hiçbirşey mutlu bir aile ortamının verdiği huzur ve mutluluğu vermez hele mete_han ın sahip olduğu gibi cici bir evlat sahibide olsa insan daha başka ne isteyebilirki hayatta inşallah ALLAH tüm bekar arkadaşlarımızın kalbine göre verirİHTİYAR adlı üyeden alıntı
çok teşekkürlervlad1462 adlı üyeden alıntı
Doğum günün kutlu olsun. Evlilik konusundaki görüşlerini destekliyorum.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
doğum günün kutlu olsun bora abi nice yıllara...özledim valla seni ya kop gel antalyadan artık dicem ama ben olsam bende gelmezdim yeni avatarım nasıl olmuş bora abi
doğum günün kutlu olsun güzel dost bilirim uzaklarda yalnızlık daha bi zorduz. İyiki doğdun nice mutlu yıllara...
G@Zİ net balıkesir
teşekkür ederimmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim evetevlilik doğru insanla doğru şartlar ile yapıldığında muhteşem birşey (öyle diyorlar onların yalancısıyım )BIYIKLI adlı üyeden alıntı
teşekkür ederimalonso adlı üyeden alıntı
oo paşamda cevap yazmış bende sizleri özledim bu sene eskişehirdeki evde tadilat yapacağım için sezonu erkan kapatacağım önümüzdeki ay sonuna doğru dönüyorum.Yeni avatarın süper olmuş senmisin yoksa kask 'ın içindeki genekanunisultan adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim haklısın gurbette sevdiklerinmdan ayrı olunca buruk geçiyor özel günlerin:(arabaci adlı üyeden alıntı
doğum günün kutlu olsun hoja.. nice yıllara..
CBR 600F Honda,
nice senelere
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
kardeşim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu güzel yaşlara...bbaday adlı üyeden alıntı
aha motorlu yaşlara demeyi unuttum
buraya gelince ıslatırız kafanı yorma
bora bu arada sanada bi motor alalım artık bunun şerefine,heryer taksit yapar olmuş lem
nice yıllara
geçen zaman ve hayat sana umutlarını getirsin
ve kimseye ALLAH kaza bela vermesin....
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Impact"][SIZE="2"][B][/B][/SIZE][/FONT]
[COLOR="Red"]KaNayaN[/COLOR] dizLeRim üzeRiNde [B]KADERİMİ[/B] kabuLLeNdim...
nice yıllara
iyi ki doğdun...
____it's my life_1982____
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)