İlk vitesli motorum olan szuki ile herkeze merhaba
İlk vitesli motorum olan szuki ile herkeze merhaba
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun,iyi şürüşler dilerim
Allah kaza bela vermesin
Yazım hataları heyecan kaynaklı galiba
HerkeS hoşgeldin diyor.
zana da merhaba
nasi guzel oluyomu boyle kirik dokuk turkce okumak
Sahibinden com da var. sarıyer' de gözüküyor. Oraya bakın.
Bu motor gitmiyor diyorlar doğru mu ? 120 falanmış son hız
Önce ne aldığımızı bilelim. V strom. Hayırlı olsun.
https://youtu.be/-9vxzm0myPs
Motorun ilk inceleme videosu düştü
Gerçekten harika görunuyor ama sanirim bi versys 300 değil
Hayirlı olsun ✌
herkes bu motorun son süratine takmış durumda fakat abisi vstrom 650 ve 1000 uzun süre turlarda kullandım çantalı en fazla yaptığım hızlar 120 130 oldu. Çok nadir yol bulduğumda 180 200 gibi hızlara çıktım. Hız sınırının otobanda 120 olduğunu düşünürsek bu hız touring bir motosiklet için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.
R25 190 yapıyo, bu motora para verilmez.
120 de gercekten cok dusukmus. Tamam yuksek suratlerde gezilmiyo. Yada yardira yardira gitmiyosun. Tehlike aninda hizlanman gerekse acaba o hizlanma tepkisi nasil. Buyuk motorlu gruplarla geziye gidilse. Cok can sıkar...
Benimde 120 km hızın üstüne çıkmışlığım çok nadirdir ancak tehlike anında veya sollamalarda yapıştırıp geçmek isterim.Videodaki arkadaş “gitmiyor” dememek için hızlı değil ama verimli ve yumuşak hızlanıyor demiş komik olmuş 😁
Tamam güzel motor,şekil şemal,kalite özellikler vs ama o gücün gerekeceği zamanlar olacak.Touring dediğin motorlarda tork olur ama 26 bin küsür veriyorsun kalkar kalkmaz 1. Viteeeas diye yırtınacak ve 120’de kalacak !! Hadi son hızı da boşver 23 tork var ama bildiğin fıssss.
Çok beklemiştim motoru.Hızı ve torku ile ilgili söylentiler vardı inanmamıştım.Fiyatından dolayı almamıştım.İyiki almamışım.Alanlara hayırlı olsun demek düşer.Zaten yakında sahibinden 750 km de diye ilanlar düşer yakında.
125’lik motorlar tokat manyağı yapacaklar bunu anlaşılan 😁
Ortalığı birde ben karıştırayım. Pulsar 200 ile bunla oynarlar
Yorumlarımıza takılmayın sakın kazasız belasız kullanın. Umarım şehir içinde mundar etmez gezer durursunuz
Şu R25 yorumlarını okudukça artık sokakta deli dana gibi gezen köylü motorları ile R25'in imajı bende eşitlendi. Doblo gibi bir hale geldi benim gözümde R25.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)