cezası nedir lutfen acil cewap bekliyorum motorumu bagladılar ne yapmam gerekli
cezası nedir lutfen acil cewap bekliyorum motorumu bagladılar ne yapmam gerekli
Merhaba;
Çok geçmiş olsun.Toplamda 600 ytl mahkeme para cezası 206 ytl de trafik cezası var....
sana ceza keserken ustunde yazardı onu sana vermedılermı ??
ayrıca cok uzuldum gecmıs olsun
Yeni yine yeniden
neredeyse motor kadar para ödüyorsun,kaybettiğin zaman ve stresin de cabası.günlerdir buralardan bağırıyoruz.ne gerek var be güzel kardeşim.
kardeşim üzüldüm geçmiş olsun deyim önce.
bende geçen yıl yakalanmıştım ceza kesmediler savcılığa sevk ettiler savcı peşin ödersen 450 6 taksit olursa 600 dedi peşin ödedim motosikletide 25 ytl verip oto parktan aldım tabi bu olay manisada oldu. sizin orada nasıl işler bilmiyorum.allah bidaha göstermesin benim şimdi ehliyetim var korkmuyorum sende en kısa zamanda al..
eğer ruhsat senin üzerineyse 1ay hapis...
1 ay hapsi günlük 20ytl ile çarpıyorlar yani 600 ytl para cezası...
bu 600 ytl yi eğer 15gun içerisinde peşin ödeyeceğim dersen ve ödersen ceza 450ye düşüyor...
eğer 15 gun içinde peşin 450 ytl ödemezsen,aylık 150ytl*4 taksit ödüyorsun yani yine 600ytl...
gelelim ruhsat başkasının üzerineyse: eğer böyle bi durum varsa 200ytlde ruhsat sahibine kesiyorlar...
tekrar geçmiş olsun dostum bende yemiştimde ayrıntıları biliyorum:D
geçmiş olsun arkadaşım bende motorumu kullandığım zaman 3.5 oluyorum polis görürmüym diye ama 1 ay sonra ehliyet alıyorum
tekrar geçmiş olsun
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
gecmıs olsun
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
geçmiş olsun. taksitle 600 oluyo 150 ödüyosun aylık galiba..
Öncelikle geçmiş olsun Köprü geçişlerinde ve mecidiyeköy çevresinde ehliyetsizlikten motorunu bağlatan arkadaşımız varsa motorunu almak için müsait olduğum an olursa yardımcı olabilirim arkadaşlar bunun için beni hiç çekinmeden cep den arayabilirsiniz 0532 455 95 54 (aydın)
üzüldüm geçmiş olsun ....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8952
burda ne ararsan var
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)