Tebrikler beyler, motosiklet.net yöneticileri ve üyeleri ile dostluğunuz hiç bitmesin
Tebrikler beyler, motosiklet.net yöneticileri ve üyeleri ile dostluğunuz hiç bitmesin
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
biraz geç oldu ama neyse
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Güzel topic.
Güzel üyeler (*)
Güzel yöneticiler.
Bozulmaz umarım.
yeni arkadaşlarımızı bende tebrik ediyorum ...aslında yeni değiller ama olsun ..hepsini tektek gözlerinden öpüyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bi ahyırlı olsun da benden Geç falan ama idare edin işte
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
severim kerataları...
Olcanı Fuarda pataklamıştım...o zamanlar küçüktü...
Teror'uda Taksim İstiklalde bir lokantada zor aldılar elimden...
cratoda hem sever hem korkar benden...
Mete Han abilerine bir saygısızlıklarını görmedim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hakkaten hayırlı uğurlu olsun.
Olmasınada. valla bu olcan "kill bill" gibi kılıcının her tarafı kesiyor. Sanırım ilk ve en çok budadığıda benim.
Merkez komutanlığı adına yeni inzibatların göreve başlamasına sevindik.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
iyi çocuklar iyiEgeKnn adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Kolay gelsin yeni yöneticiler şimdi bu eskiler siz varsınız diye işleri de size yıkarlar, acemilik işte ne yapacaksınız.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
tebrik ederim. biraz geç oldu ama sonunda oldu neyse daha az mesajlarımızın silinmesi dilegiyle yeni görevleri hayırlı ugurlu olsun
Tebrik ediyorum hepinizi.
Yönetim , güzel tercih yapmış , sizleri seçmekle...
Oyumuz da herzaman size.
Bu arada elmalarınız da kızarmış.
Hadi hayırlı olsun...
hayırlı olsun gerçekten biraz geç oldu ama temiz oldu
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
bir tebrikte benden geç ama idare edin basarılarının devamını dilerim.
Niçin bu site de BAYAN MODERATÖR yok die sormuştum Erhan a.Yine soruyorum neden yok,,bir sürü kız var bir tane bayan mod olmalı.Bayanların olduğu heryer değişir,değişmeye mahkumdur.
Tartışma konusu olsun die yazmıorum..........................
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)