+ Kişiye özel başlık açılamaz.
diyerek bu başlığı kilitlemek vardı aslında
teşekkürler hepinize
+ Kişiye özel başlık açılamaz.
diyerek bu başlığı kilitlemek vardı aslında
teşekkürler hepinize
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim.bizi sizler var ettiniz siz olmasınız biz bir hiçiz,sizlerle daha nice topiclerde görüşmek üzere diyor ve bu nacizhane yazımı bitiriyorum efem hehe
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
evet sen varsın,,peril var,,kırmızı var,,vın vın var,,worider var,,var var var.....34BPY adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
evet aynen kilitlemiştiniz torpil var torpilllll nerde adminnnncrato adlı üyeden alıntı
bu arada bazı arkadaşlar bayan mod olmamasına isyan ediyor durumdalar bence modlar seçilirken cinsiyetine göre bir ayrım yapılmıyordur ......
Ayrım yapılıo demedim zaten...İsyan edecek de bi durum yok....ELINT adlı üyeden alıntı
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Hepinize çok teşekkür,eder daha nice güzel günleri beraber geçirmeyi dilerim...Diğer moderatör arkadaşları da kutlar, yeni üyelere hoşgeldin der, hepinize sevgi ve sayygılarımı sunarım.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
Bu mesajın ardından 1-2 yere daha tıklamak lazımdı sanki, neyse...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
en kısa zaman da bayan bi moderatörümüz hatta adminimiz olacak merak etmeyin...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR adlı üyeden alıntı
demek adminimizde olcak. şimdi sitede 2 tane mi admin olcak.
1)skull
2)????
ELINT adlı üyeden alıntı
evetttttttttt,,çok adaletli,,
hatta 2 ) starsalior
benim derdim bi bayan olsun,,o kadar.......
hadi bakalım calışmalara baslayı n o zaman
[B][/B][COLOR="Purple"][B]AZ GİTTİM, UZ GİTTİM...[/B][/COLOR]
başladık arkadaşlar merak etmeyin34BPY adlı üyeden alıntı
bugün ilk dersimi alıcam
Ducatista:)
dishy adlı üyeden alıntı
ya yanlış anlama ben bayan modlara veya adminlere karşı degilim. hatta bu benide mutlu eder. trafikte bayan motorcu görmenin beni mutlu ettigi kadar sitede mod olarak admin olarak görmekte mutlu eder. görevini yerine getirdikten sonra cinsiyeti fark etmez. bay olsun bayan olsun sorun yokk
Hayırlı uğurlu olsun hepimize...Bütün yeni mod olan arkadaşları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
yeni mod arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun bayan mod fikri de çok hoş
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
fena değiller zamanla iyi olurlar...
mete dorru diyor zor aldılar elimizden
HAYIRLI UĞURLU OLSUN BANLARI - TOPİK KİTLEMELERİ DERT GÖRMESIN....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Tüm yeni MOD arkadaşları canı gönülden kutluyorum..Ayrıca admin Erhan ı bir kez daha doğru ve akılcı seçiminden dolayı ayrıca kutluyorum..
S&S
hayırlı ugurlu olsun zaten ihtiyac vardı site düzene girer artıkın son zamanlarda baya dagılma olmustu yeni mod arkadaslar toparlar bende 5 senelik üye gibi konuşuyom yaw
Tüm arkadaşları tebrik eder, Ergin kardeşimin gözlerinden öperim
hepsini tebrik ederim.Ama bence mete-han da mod olmalı.ne dersiniz,hak etmiyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)