Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Barış abi; metz. tourance çok pahalı geldi açıkçası.
ön-arka yaklaşık 200 eu yapıyor.
buradan sonuç alamazsam, sirkecide daha uygun bir şeyler bakacağım.
motoru her zaman uysal kullandığım, limitlere fazla yaklaşmadığım için, alternatifim fazla gibi.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hayırlı olsun!!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hayırlı olsun abi, bana niye haber vermedin yaf
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hayırlı uğurlu olsun.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin .
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
mondial50tt
eyong
crato
teşekkürler arkadaşlar.
olcayım eyongum; çok ani oldu. birden karar verdim, ve anında davrandım
güle güle kullannnn
japondan şaşma,çine bulaşma........
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN RUHSATIN -EHLİYETİN -SİGORTANIN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRMEK NASİP ETMESİN(KAZA TUTANAĞI İÇİN)gurzan adlı üyeden alıntı
mitas marka touring lastikler alabilirsın hem fiyatı uygun hemde başlangıç için ideal...
süleyman memnun satıyor galiba bir sor...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
upppppssssssssss motora bakın beeee
hehe endurocu olmak ne güzel
hayırlı olsun =)))
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hayırlı uğurlu olsun yeni canavarın Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallahKara şimşeğine ne oldu bu arada?
mutluemlak, dishy, forrap ve savaş abi teşekkürler.
mitas markasını biri daha tavsiye etmişti. bakmak farz oldu.
garaşimşek hala satılık
bkz. imza
banane banane ben bir tur kullanmadan rahat duramam
motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
zararın neresinden dönülürse kardır
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
Hayırlı olsun, kazasız belasız, zevkli sürüşler dilerim..
dostum bizede almadan danışsaydın...hani karar vermende fikir verebilirdik...hayırlısı olsun ne diyelim...bi dahaki yaza bi ilan daha verirsin...bundan da kurtulmak istersin bence...ya kanka enduro hata affetmez...doğru seçimi yapmak için para gerekir tamam ana biraz daha sabretseydin yav...
Bizim bir Kaanmoto İbrahimiz vardır Pendik te ...bak geçen ne paylaştık onunla...bir modenas sahibi gelmiş servisine...(kendisi hyosung modenas bayisi bu arada)...kilometresi 650.000 km de...ve motorda en ufak bir problem yok...99 model...işte efsane bu bence...sevdiğimizden uyaralımda biz...sonra sağı solu sallanmaya başlayınca servislere ben götürmeyeceğim motoru...
hayırlısı olsun....
lan cardinal şakamı yapıyon len...cardoso adlı üyeden alıntı
Allah seni başımızdan eksik etmesin kardeşim
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ustaoglu4840
devilcerkez
sonşövalye
metehan
teşekkür ederim arkadaşlar.
metecim; üç kuruşa beş köfte olmuyor malesef.
hayat çok hızlı ve kısa. ben de istiyorum falcon nx4 veya TA makinalara binmek ama, olmuyor işte.
2-3 yıl beklemeyi göze alamadım. yarına senedimiz yok. ya şimdi yaşayacağız, ya da hayal ederek yutkunacağız.
ben çok yutkundum. artık tahammülüm yok. en kötü ihtimalle basarım tekmeyi, atarım çöpe.
nikahlım, ya da evladım değil ya.
gurzan yeni motoru yarın darülacezeye götürüyonmu sen onu de bana
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı olsun gurzan güle güle kullan, tekerine taş değmeye, darısı başımıza.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
eyvallah sağol bıyıklı dostum.
Barış abi malum yaz ayları. düğün nikah gırla. akraba çok. evlenen çok. malesef gidemiyorum.
mete senin şu modenas '99 model ise, yaklaşık 7 yaşında.
7x365=2555 gün
650000/2555=255
değerler yaklaşık olarak böyle.
yani bu motor cumartesi pazar dememiş sürekli yürümüş, yağmur çamur kar hiç durmamış, resmi-dini tatillerde yatmamış, hiç arıza çıkarıp, serviste beklememiş olsa dahi, 7 yıl boyunca, her gün minimum 255 km yapmış olması lazım.
rakamlar ortada ve biraz düşündürücü.
yanlış anlaşılmasın ama, pek inanasım gelmedi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)