Hayırlı olsun. Motor kullanırken kask tak böylece yüzünü gizlemek zorunda kalmazsın. (40 liraya 350 km gidebilme özelliği olduğunu bilmiyordum)
Mizahşör bir forumdaş daha :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Kask almak için para biriktiriyorum dizlik dirseklik eldiven hazır bi kask ayakkabı ve mont lazım onun içinde bişeyler yapmaya çalışıyorum malum öğrenciyiz
Kask ve eldiven öncelikli olmak üzere ekipmanları tamamla. Aynaları kesin tak ve eğer hala duruyorsa öndeki fabrika çıkışı ufak camı da takabilirsin. Koruma demirlerini ve elcik korumaları almanı şiddetle tavsiye ederim. Düşerse falan cebin yanmaz. Tekrardan hayırlı olsun
Orijinal koruma Demir'i ve elcik koruma. Yüzde yüz düşeceksin hemen al
kardeş hayırlı olsun diyecem de aynasız motor kullanan, kasktan önce başka ekipmanlar edinen kafayla hayırlı olmayacağına yüzde 98 eminim, hayırsız olsun da demek istemiyorum. bişey demiyorum.
Fotoya baktım sevdiğim motordan soğudum valla o ne biçim şey ya git aynalarını ve camını tak berbat duruyor.
Kask pazartesi günü kız arkadaşım alıcakmış :D Eldivenleride yarın alıcam ve ön cam ile korumalığı arkadaşım çıkarmış yarın hepsini halledicez Allahın izniyle sadece şöyle 2-3 tur attım 30-40 km hız ile fazla kasmak istemedim ve çocuk cidden paraya kıyıp arka tekeri Diablo Rosso 2 yapmış :')
bisiklet almadınız, game over olursanız geri dönüş yok, ona göre binin, sonra sevenlerinizi üzmeyin, başkasına da zarar vermeyin, hayırlı olsun...
istanbulda olduğunuz için kask, ayna şart, plaka illa ki görünecek, bu kentte apaçilerin sonu ölüm, yollarda bir sürü acemi, manyak ne ararsanız var, mahalle arasında sürmeyeceğinize göre dikkat etmeniz lazım, normalde ön arka tekerde desen farkı olmamalı, yani aynı marka model olmalılar, gençsiniz diye yazmak istedim ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)