Bir mevsimde iki kere motor aldım.....
Reklamlar
-
20 Temmuz 2006, 15:50
Teşekkürler arkadaşlar, ikinci motorda hızlı davranmamın birinci nedeni çalınan motor hakkında polis dahil kimsenin bulunur umudu taşımaması. İkincisi de Honda'nın zam yapacağı duyulmuştu, erken davranmak gerekti. Kaskodan zararlı çıkacağım zaten, bir de alırken zarar etmiyeyim dedim. Öyle de oldu ben liste fiyatından indirimli aldım, iki gün sonra motor üzerine bir milyar koydu. Eh tabi bir de yaz motorsuz geçirilmez, değil mi?
Kimi arkadaşların para, "baba parası", "para babası" vs taşlamalarına tebessüm ediyor, hepimize yaşam şartlarının "insani" olduğu bir gelecek diliyorum.
Teşekkürler.....
Reklamlar
-
20 Temmuz 2006, 18:47
-
20 Temmuz 2006, 19:59
Hayırlı olsun... Kazasız belasız hırssızsız günlerde kullan kardeşim motorunu... Bu arada bir şey merak ettim neden tekrar er6 almadında Hondayı tercih ettin. Bir sebebi varmıydı yoksa değişiklik olsun diyemi?
Ayrıca Honda gerçekten güzel motor onun içinde tebrik ederim...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
-
20 Temmuz 2006, 20:05
Hayırlı olsun
-
20 Temmuz 2006, 20:07
hayırlı olsn.. diğer motorun kaskolumuydu?_
-
20 Temmuz 2006, 20:21
Geçmiş olsun & Hayırlı olsun
-
20 Temmuz 2006, 20:30
Hayırlı olsun Allah olmayanlarada versin
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
20 Temmuz 2006, 20:31
hayırlı olsun..
para çok farklı bişey tabii.. ayrıca o kadar para bende olsa bende herşeye tebessüm ederdim muhtemelen..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
21 Temmuz 2006, 09:39
....
adalı adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun... Kazasız belasız hırssızsız günlerde kullan kardeşim motorunu... Bu arada bir şey merak ettim neden tekrar er6 almadında Hondayı tercih ettin. Bir sebebi varmıydı yoksa değişiklik olsun diyemi?
Ayrıca Honda gerçekten güzel motor onun içinde tebrik ederim...
Merhaba, Er6'yı aldığım vakit ikisi arasında kawasaki lehine anlamlı bir fiyat farkı vardı. Kawasaki başlangıç için daha uygundu.
İki motoru karşılaştıracak olursam; (ki bu Honda için şu anda deneyim değil izlenim olacak) Honda dört silindirle titreşim problemi olmayan, "uçak" gibi çalışan bir motor. İkisi arasında hem güç farkı var hemde kimileri ikisini de aynı kategoriye koysada tarz farkı var. Honda CBR 600 bu gün Er6 ile aynı fiyat olmasına karşılık aralarında çok ciddi malzeme, kalite farkı var. Bir Volkswagen Caddy diğeri Renault Kango gibi. Er6'nın parça birleşim yerlerini incelerseniz zaten farkına varırsınız.
-
21 Temmuz 2006, 09:47
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
23 Temmuz 2006, 22:24
hayırlı olsun
-
23 Temmuz 2006, 22:30
Hayırlı olsun hocam ama mındar ettin ikidakkada er6 yı :d
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler