15.07.2006tarihinde Gece 22.15 civarında arkadaşın motorsiklet gezisine hayır diyemedim.Motorumda benzin az olmasından dolayı evde bıraktım ve arkadaşımla beraber motorsiklet üzerinde seyhat etmeye başladık.Arkadaşıma defalerca söylememe rağmen kendisine bir türlü kask ve koruma aldırtamadım. Sürekli erteledi durdu.Oldukça keyifli başlamıştık gezintiye.Nerden bilebilirdik ki Reanault Laguna marka bir sürcünün bize çarpacağına.Motorsikletle giderken kavşağa yaklaşmıştık sokak lambaları biraz loştu karşıdan otomobilin geldiğini görüyorduk. Kavşağa otomobil ile beraber girdik. Bizim solumuzdan aniden sola dönüş yaptı. "Naapıyor bu ?" dememe kalmadan otomobilin bize çarpacağına adım gibi emindim.Sanki kasıtlı olarak yapmış gibi.Otomobilin ön tam ponu motorsiklete çarpmadan önce refleksif olarak sol ayağımı kaldırdım.O anda inanın düşünceler artık beyninizden uçuveriyor tamamen içgüdüsel hareket ediyorsunuz. Vücudunuzu artık siz yönetmiyorsunuz ,sanki film izler gibi vucudunuzun bir sonraki hareketini bekliyorsunuz. Eskiden Cimnastik sporuyla uğraştığım için bazan kafa üstü çakıldığım günleri hatırlıyorum. Hocamın bana söylediği: "- Bırak vücudun seni yüönetsin gerisi gelir." demişti.Bu kazada bunun faydasını göreceğim hiç aklıma gelmemişti.Otomobilin çarpmasından sonra,motorsikletin altımdan aniden arabanın altına çekildiğini hissettim. Bu arada ben otomobilin ön kaputunda yuvarlanıp,sırt ve kafamın arka kısmıyla hızla otomobilin ön camında patladım.(Allahtan kask ve deri montum vardı ). Hatırladığım kadarıyla otomobilin öncamı patladı. Sürücü öncama ben çarpınca frene bastı.O ana kadar sürmeye devam ediyordu. Ben bu arada çarpmanın hızıyla beraber havaya savrularak yaklaşık 1.5m-2 m geriye doğru takla atıp otomobilin arka camın köşesine sırt üstü düşüşerek yere yuvarlandım.Sırtımda müthiş bir ağrı vardı. Kısa bir şakınlıktan sonra kendimi toparlamaya çalıştım . Arkadaşımı merak ediyordum. O ise acı acı avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Yanına koştum ... Manzara çok kötüydü ... Ayağı belina kadar tekerlerin altındaydı tuhaf bir görüntüsü vardı ayağın, normal değildi.Sanki sola doğru paralel duruyordu. Ayağı Leğen kemiğinin altından kırıldığı çok belliydi.Otomobili tüm güçümle geriye kaktırmaya çalıştım. Arkadaşımı ordan çıkarmam gerekiyordu.Hafif geriye hareket edince arkadaşım daha fena halde bağırmaya başladı.Ve sürücü çıktı " - Beynn şiji göğymedim biladeryy" demez mi . Adam ALKOLLÜ idi. O sinirle adama bi tane patlatığımı hatırlıyorum. çevre kahvehaneden koşanlar zor durdurdular. Arkadaşımı güvenli bir yere çekmeye çalışıyoırlardı. Bağırdım SAKIN diye ... Hareket ettirmeyin ambulans çağırın, Polis çağırın!!! 15 dak. sonra ambulans ve polisler geldi. Bu arada arkadaşımı ambulansa koydular benide titrediğim için ambulansa aldılar. Ambulansta dahada kötü oldum olayı gözümün önünde sürekli canlandırıyordum. Titrremelerim fazlalaşarak kendimi çok kötü hissediyordum . Hemşire ambulansta "Şoka giriyor" dediğini hatırlıyorum . Sonrası karanlık...Gözlerimi açtığımda kolumda serum takılı vaziyette yatıyordum.Çevremde ailem ve sevdiğim insanlar geçmiş olsun deyip duruyorlardı . Bense arkadaşımı merak ediyordum. Doktor geldi şoka girdiğimi falan söyledi durumumda mucize eseri bişi olmadığını kask ve montumun beni kurtadığını söyledi. Arkadaşımın durumunu sorduğumda ise . Sol bacağında üç kırık ve siyatiğinin koptuğunu ve derhal sevk edilerek ameliyat olması gerektiğni söyledi.Sanırım Arkadaşımı sabaha doğru Ailesi İzmire ameliyata götürdüler. aldığım habere göre ameliyatı başarılı geçmiş, uzun bir fizik tedavi olması gerekiyormuş...Sakat kalma ihtimali var...
ertesi gün Polis merkezinde arabayı gördüm.. İnanılmazdı..Ön tamponu farları kırılmış yamulmuş,öncam tuz buz olmuş üst tavanın arkası göçük bir araba.Olayın ne kadar vahim olduğunu ve gerçekten Allahın sevgili kulları olduğumuza inadım . Allah Alkollü hayvanların şerinden korusun...