bende ilk kazamı yapmış bulunmaktayım :(
Reklamlar
-
dün saat 17.00 civarı motosikleti servise götürürken cennet mahallesinde karşıdan gelen hayvanın biri birden arabayı önüme kırdı frenlere asıldım ama yer ıslak olduğu için duramayıp arabaya sağ ön tarafından çarptım araba doğandı arabanın sağ ön far sinyal, kaporta ve tamponun sağ taraf dağıldı benim motorda koruma demiri biraz eğildi birde arka sinyalde az bi hasar var allahtan bende hasar yok bu koruma demirlerini baya sağlam yapıyorlarmış demekki öğrenmiş olduk valla kaza yapmak berbat bişey insan şok oluyor neye uğradığını şaşırıyor Allah kimseye kaza bela vermesin
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun dostum...
-
-
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
-
-
geçmiş olsun dostum allah beterinden saklasın...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Dikkat
Merhaba Arkadaşım,
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Dediğin gibi Allah hepimizi kaza, Bela ve kaba olacak amak asıl '' Kazma '' sürücülerin gazabından korusun
Selamlar,
Özer
-
geçmiş olsun daha kötüsü olmaz inşallah...
-
kardeşim gelmiş geçmiş olsun şükür ucuz atlatmışsın, Allah beterinden korusun.
-
17 Temmuz 2006, 17:47
mesut51 adlı üyeden alıntı
dün saat 17.00 civarı motosikleti servise götürürken cennet mahallesinde
Bu dizisini seyrettiğimiz roman mahallesi olan cennet mahallesi mi,
Geçmiş olsun
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
17 Temmuz 2006, 17:49
sağolun valla bende bununla kurtulduğuma şükrediyorum daha önce iki defa yine tehlike atlatmıştım aniden önümüze kırıyorlar direksiyonu hiçkimse motorcuya dikkat etmiyor görmüyorlar bile görselerde takmıyorlar heralde, Allah hepimizi bu kazmalardan korusun
-
17 Temmuz 2006, 17:50
Büyük geçmiş olsun arkadaşım
-
17 Temmuz 2006, 17:54
sanada geçmiş olsun 2 günde 5. kaza haberi biraz daha dikkat arkadaslar
-
17 Temmuz 2006, 19:28
çok çok geçmiş olsun arkadaşım.sana birşey olmasın.
-
17 Temmuz 2006, 19:33
geçmiş olsun yırtmışsın! ıslak yol amaaaannnnn
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
17 Temmuz 2006, 20:05
geçmiş olsun hocam.. sende bişey olmaması sevndirici..
-
17 Temmuz 2006, 20:13
Çok geçmiş olsun hepimizin her an başına gelebiliyor mağlesef.Daha kötü haberlerle karşılaşmayız inşallah.Bazı araba sürücüleri motorsikletlerin trafikte olduklarını mağlesef hiç hazmetmiyorlar ve yokmuş gibi davranıyorlar.
-
17 Temmuz 2006, 20:16
geçmiş olsun dostum..
bende cennet mahallesine yakın bi taraflarda oturuyorum.. Özellikle bu tarz mekanlarda dahada dikkatli olunmalı..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
17 Temmuz 2006, 20:17
-
17 Temmuz 2006, 20:29
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler