çok çok geçmiş olsun walla nazar değdi be
çok çok geçmiş olsun walla nazar değdi be
Acımadıki, acımadıki
Vayyy askerimiz naber ben iyiyim sorma fena nzar değdi yaCBR1000RR adlı üyeden alıntı
destinyofrock adlı üyeden alıntı
walla ben iyiyim ama aldığım haberlere göre sen son zamanlar bayabi göze gelmişsin nazar boncuğun eksikmidir ne gözü olanın gözü çıksın valla aman dikkatli ol bak gelince anahtarına kapışıcaz ona göre
Acımadıki, acımadıki
Boşver cana geleceğine mala gelsin. Büyük geçmiş olsun, ilk ve son olur inşallah.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Geçmiş olsun ablacım.Geç gördüm başlığı kusura bakma!Polisde şikayet varsa mutlaka bulurlar.Şimdi olmazsa ceza veya vergi yatırıcak nasıl olsa.Bide bankacı bir arkadaşımız varsa sahibinin ismi ve telefonunu direkt ortaya çıkarabilir.Peşini bırakmayalım yaratığın!
Hemşeri ;)mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Bileğin nasıl oldu iyileştimi biraz sargılı bi şekilde de olsa motosikletine binmişsin tebrikler
CBR 125 R
Bilek iyi ama motor benim değil o gösterişti motora binemem çünkü motor motorluktan çıktı malesef baya bekliycemH@S@N adlı üyeden alıntı
kader kardeşim kaza yapmana ragmen büyük bir özveriyle dünkü ziyarete katılman çok anlamlıydı gelicez gelicez diye hoplayıp zıplayanlar UTANSIN
kız ne zaman bindin benim motora sen hiç vazgeçmiceksin dimi
tahmin etmiştim ama yinede sorayım dedim çünkü terliklerle vites değiştirmek pek hoş olmuyo bileğinin iyileştiğine sevindim motosiklet zamanla olur gider
CBR 125 R
H@S@N´isimli üyeden Alıntı
Bileğin nasıl oldu iyileştimi biraz sargılı bi şekilde de olsa motosikletine binmişsin tebrikler
hop o benimDİ
pardon abi foto nede olsa nasıl bilebilirdimki
CBR 125 R
Geçmiş olsun arkadaşım.umarım çabuk iyileşirsin.Seni görmeyen terliksi hayvan böyle araba kullanmaya devam ederse nasılsa bir gün belasını bulur.
ESTAGFURULLAH
HASANCIM
artık benimde degil
dün son gezimizi yaptık motorum ve ben hayırlı bir işe imzamızı atarak bereberligimizi noktaladık
ama benim isim kalsın cbr 125 cılar buraya başlıgında (along) göksel
samet kardeşimi ilave et listeye yeni cıbırlı kazandırdım size
bu arada o kadar çagırmama ragmen hiç cbr125 göremedim
Geçmiş Olsun....
trafikte böyle hayvanlar oldukça işimiz zor..
farkedilmek için çıplak mı dolaşalım yaa..
tekrar geçmiş olsun
[COLOR="DarkOrange"]PARAYI BULCAM AZ KALDI...[/COLOR]
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Malesef Göksel abi malesef çoğu şey sanal kalıyor burda İstanbul da olurda insan katılmazmı böle bir organizasyona motosikletime benzin koyacak param olmasa bi arkadaştan rica ederdim onuda bulamasam otostop çeker yine katılırdım ama ne yaparsın biraz duyarsız bir milletiz bu konuda yaptığınız organizasyon için burdanda teşekkür ediyorum hepinize Kader hanım videoları siteye koyarsanız memnun oluruz tabi görüntüleri aldıktan sonra
CBR 125 R
öyle adamları bi güzel meydan dayağı atıp sonrada gözünün önünde arabasını ateşe verecen neyse allah korumuş acil şifalar dileriz
Ben şiddet yönünden tabiki isterim cezasını bulsun ama daha kötüsünü yapıcam gerekirse tazminata kadar gidicek bu olay bi firarlıktan çıksın mesele off görün neler olcak ayrıntılı bilgileniceksinizBİSANCI_42 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Umarım suçlu bulunur.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)