kader sana ve artçına buyuk gecmıs olsun..!!
Allah daha kötüsünden korusun
+full koruma şart
kader sana ve artçına buyuk gecmıs olsun..!!
Allah daha kötüsünden korusun
+full koruma şart
____it's my life_1982____
sen buraların yolunu bilirmiydin ??insanlık öldümü be yau koşturacz tabe kim olursa olsun elimizde imkan varsa bence her şartta birbirimize yardımcı olmak şartMEGAN66 adlı üyeden alıntı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Kader'e ve Mustafa'ya büyük geçmiş olsun. Böyle magandalar trafikte var oldukça(ki herhalde bitmeyecekler)bizlerin iki kere daha dikkatli olması ve full korumayla dolaşması lazım.Daha bir saat önce ana yolda,arkayı kontrol etmeden,dikiz aynasını sadece saçını düzeltmek için kullanan bir salağın kullandığı pick up,ani 'U'dönüşü yapmak suretiyle arkadan eşiyle birlikte şeridinde seyreden motosikletli bir arkadaşı altına aldı.Artık motosikleti ustaca kullanmak yetmiyor.Böyle tiplerin trafikte ne yapacağını da kestirmeye çalışmak için daha bir dikkatli olmak gerekiyor.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Kader,geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Full koruma şarrt.
Kader arkadaşımıza acil şifalar diliyorum. Her ikinize de geçmiş olsun.
dogma .
O Zaman Bir An Once Su Arkadaslarimiz Adina Toplanip Gecisimizi Yapalim Ya Darulaceze Sonrasi Yada Sona
Arkadaşlar hepinize ayrıayrı teşekkürlerimi iletirim mustafa da bende iyiyiz merak etmeyin bi tanede bastonum var mehmet almış çapadan sağolsun onla geliyorum böö
le internet cafelere sizler nasılsınız yeni gezilerde olucam ama malesef motorla değil ya biride motoru sormuyo hee ne biçim motorcusunuz siz
Şimdilik kendinize ii davranın ben iyiyim meraklanmayın görüşmek dileğiyle inşallah adam yakalanır
geçmiş olsun motor ne durumdaadestinyofrock adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun kader umarım kısa sürede takrar sağlığına kavuşursun...
kader çok üzüldük arkadaşına ve sana allahtan kırık vs.yok
ama plakayı ezberledim bu insan kılığında piyasada dolaşan hayvanın
elime geçerse benden çekiceği var
en kısa sürede iyilişmen ve aramıza dönmen dileğiyle
saygılar
MUSTAFA
çok geçmiş olsun. inşaallah kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. tabi ki önce sağlık, sonra motor. bu arada motorunda da inşaallah fazla bir hasar yoktur.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
geçmiş olsun
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
kader tekrar geçmiş olsun
seni aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz
seni boşver motor ne durumda falan dermişim kadercim zaten herkez motorun durumunu tahmin ediyodurdestinyofrock adlı üyeden alıntı
neye biniyuodu CBR 125 ooo tamam kesin motor pert olmuştur falan
ama çok bişi yok allahtan yarın servise bırakıtrız olanlarda hallolur kafanı yorma sen
bastonu bırakır iki tekere dönersin inş çabucak bugün daha iyi gördüm seni hemende ileşiyosun maşallah diyelim nazar değmesin kız
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
geçmiş olsun...benim değinmek istediğim konu emin olmadığınız plakaları burada lanse etmeyin...bende bir keresinde karışmadığım olayla ilgili karakola çağrıldım...orada kem küm plaka buymuş değilmiş gibi tereddütler yaşandı...yani plakadan eminseniz problem yok...
yarın motor seri numarasına kadar öğrenirim...Bej Megan ise şanslıyız...ama değilse yapabileceğimiz bir şey yok...şikayetçimisiniz...şikayet dilekçenizi olayın yaşandığı (Beylikdüzü Jandarma bölgesidir...) Jandarma Karakoluna bildirdinizmi...Bildirmediyseniz o gün...ilgili şahıs ben değildim derse olay kapanır...şahitler de işe yaramaz...en azından savcılığa sevk edildiğinde olay savcıda "ben değildim" kanaatı oluşursa yapılabilecek bir şey yok...önemli detay plakayı olay anında Jandarma veya Polise Bildirmek...anında yazılı şikayet etmek...yaşanan olaydan belli bir süre sonunda bildirsen bile savcının kanaatine insiyatifine bakar olay...yaralanıp hastahaneye gelmişsen ifade verebiliyorsan Hastahane polisine durumu bildir ve iş göremez raporu almaya çalış...kazaya sebebiyet vermek çok ciddi bir suç sayılmaz...kazaya sebebiyet veren şahıs "özür dilerim... orada heyecandan linç edilmekten... infialden korktum..." diye savunma yaparsa da savcı bir işlem yapmama eğilimine girer...kaza yapanın sağlık durumuna göre alınacak karar hafifletilir...
maddi hasarın varsa (savcılıktan senin lehine alacağın kararla birlikte) ilgili kişinin trafik sigortası veya kaskosundan masraflarını karşılayabilirsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gecmiş olsun.istanbulda serengetiden daha fazla okuz araba kullanıor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)