geçmiş olsun. acil şifalar dilerim
geçmiş olsun. acil şifalar dilerim
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
geçmiş olsun arkadaşlara
Ride your way
geçmiş olsun kardesime geregi neyse yapıcaz plaka dogru cünkü tarife uyuyor poliste rapor tuttuysa adamı kıskıvrak yakalar türk polisi
gecmiş olsun kadercim
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Büyük geçmiş olsun
Acil şifalar diliyorum..
Arkadaşlar korumasız çıkmamaya özen gösterin lütfen...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Geçmiş olsun.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
türk polisi yakalasa yakalasa gariban ehliyetsiz motorcuları yakalarserkan79 adlı üyeden alıntı
saygılar
ya çok geçmiş olsun arkadaşım bu ne şanssızlık ya bir ay önce benimle beraber aynı gün kaza yapmıştık bugün yine kaza haberini aldık çok geçmiş olsun o meganı ve sahibini gören arkadaşlar lütfen polis molis çağırmayın direk girin o insan kılıklı dört tekerli hayvana tekrar çok büyük geçmiş olsun bir an önce iyileşmen ve aramıza dönmen dileğiyle
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
çok geçmiş olsun ya inşallah çabuk iyileşir acil şifalar iki arkadaşımıza da....
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
yakalatma kardesim sende kendini alala nerde polis var oradan geciyon göster basın kartını gazeteciyim de bişe yapmazlardonniedarko adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar,bir kaç gün sonra kendini iyi hissedip ayağa kalkma sakın kaynama safhasında ayak zayıf oluyor.Ben ikinciye kırdım çünki.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
papaz hergün pilav yemiyorki ya ama şaka bir yana songünlerdeki kontroller can sıkmaya başladı ehliyetim olsa da bu kadar çevirmeye gelemem ya nedir bu her sokak başında dur ehliyet? neyse konu dışına çıktım yine pardonserkan79 adlı üyeden alıntı
Destinyofrock arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum geçen sefer de dedik ama tutmaı duamız inşallah bu sefer tutar Kader arkadaşım inşallah bu son kazan olur çabucak iyileşir aramıza dönersin
CBR 125 R
kader arkadışımıza ve artçısına geçmiş olsun. acil şifalar....
aman be üzüldümşimdi,geçmiş olsun:(
uamrım en kısa zamanda iyileşirsin kadercim..
Çok geçmiş olsun. En büüyük kazan bu olmuş olsun...
Çok geçmiş olsun. En büüyük kazan bu olmuş olsun...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
geçmiş olsun arkadaş allah korumuş.neyse o it herif gibi insanlar trafikte çok var en önemlisi tam koruma ve dikkatli kullanım.ve kesinlikle trafik akarken araç ve kaldırım arasında gitmeyelim bizlerde birer büyük araç gibi hareket edelim şerit takibi sinyal falan.trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.
çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum
Ducatista:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)