Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Sabah E-5' teki kaza

REKLAM ALANI
    cbrhalil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor siyah inci 34 AZ 6983
    Bu sabah işe gelirken okmeydanında trafik anormal derecede sıkışıktı bende sağ şerite girip devam ederken ileride Askeri bir araba ve 2 tane motosikleti parketmiş gördüm, yavaşlayıp olay yerine yaklaştığımda en sol şeritte bir cruser motora( sanırım gri renkte hyosung gv250 idi) opel marka arabanın çarpmış olduğunu gördüm beynimden aşağıya kaynar sular döküldü hemen bi kaç motor daha durduk ve kaza yerine gittik yerde yatan bir kardeşimiz siması hiç yabancı değildi bu formdanmı soramadım, kaskı kırılmış yerde yatıyordu bilinci yerindeydi ama kıpırdatmadık, kaskı parçalanmış kot pantolu yırtılımış sanırım ayagında kırık vardı, görgü şahitlerinin anlattığına göre araba bir anda şerit değiştirirken vurmuş motora, arabanın sürücüsü bayanında durumuda iyi değildi, ilk mudaheleler yapıldıktan sonra ambulans beklerken trafik polisi gelip yolu kapattığımızı ve yola devam etmemizi istedi, açıkcası sabah sabah işe gelirken böyle bi olay benim canımı çok sıktı, lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar, biz her nekadar iyi kullanıcı olsakta karşı taraf böyle dikkatsizlik yapabiliyor ve böyle istenmeyen görüntüler çıkıyor, kaza yapan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun diliyorum
    YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    ben böle kazalar görürsem bütün gün kendime gelemiyorum. Dilerim her iki sürücüde iyidir....
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

İnşallah bu tip olaylarla hiçbirimiz karşılaşmayız,

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Umarım ciddi bişeyleri yoktur...Sığır o kadar çok ki bu tür kazalar artık git gide bana normal geliyor

heLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    07' GSX-R 600
    Boyle tehlikeli insanlarda bizlerle ayni yollari kullaniyorlar iste. Yapicak bisey yok dikkatli olmaktan baska.. Gecmis olsun kaza apan arkadasa..
    Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
    [B]2[/B] Fast [B]4[/B] You

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur arkadaş , forrap'ın dediği gibi sığır çok bu ülkede tarlada traktör kullanıyo gibi şerit değiştirirseler o olu allahın cezaları...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

araltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaza yapan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun !

Allah kimsenin başına kaza bela vermesin

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Danaların arasında geziyormuş gibi dikkatli olmak gerekiyor.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kazazede arkadaşımıza geçmiş olsun.

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Bende yeni bir kazazede olarak bu tip bir olayı 2. defa yaşadım. Şimdi herifi dava etmediğime pişmanım. Motorcu arkadaşa geçmiş olsun, diğer bayan sürücüye bi şey demiyeceğim.

Rahmi&Halime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS
    İnşaallah Arkadaşımız İyidir en kısa zamanda ayağa kalkar. Kendisine bende buradan geçmiş olsun diyorum. Hepimiz için aynı şeyler geçerli Her an birimizin önüne bir araba direksiyonunu kırabilir o yüzden herzaman temkinli gitmekte fayda var derim. Herzaman söylüyorum bu yıl Motor sayısında müthiş derecede artış var o yüzden böyle kazaları sık sık duymaya başladık geçen yıla göre nerdeyse ikiye üçe katlandı sayımız. Artık bizleri farkederler umarım....
    [COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun Ama arkadaşlar laflarımıza dikkat edelim bayanlarla ilgili çoğu fikrinize katılıyorum ama konuşacak yer burası diil zaten her yerde konuşuyoruz bari burda bi geçmiş olsun deyip geçelim. Sonra bayan arkadaşlar cevap verme ihtiyacı hissediyolar topik karışıyo. Neyse umarım bi daha böyle kazalar yaşanmaz... Sadece bayanlar diilde herkes dikkatli olsun...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı
    Danaların arasında geziyormuş gibi dikkatli olmak gerekiyor.
    gibisi fazla abi danaların içinde geziyoruz..... kaza geçiren arkadaşımıza büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda eski saglıgına kavuşur.

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    kaza yapan kardeşimize Allahtan acil şifalar diliyorum kimsenin basına gelmemesi için dua ediyoruz ama yinede üzücü olayları gün geçmiyorki yasıyoruz sen dikkatli olsanda baskası dikkatli olmuyor. bu işin bayanı erkeği yok kadınlar erkekler diyerek çözüme ulaşamayız. benim sesli düşüncem böyle terbiyesiz arac kullananların plakasını almak ve heryerde reklamını yapmak veya ihbar etmek olabilir.

chopper250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 100 cc ve mondial mct 250
    çok büyük geçmiş olsun ,arkadaşımıza yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen buradan mesajlaşalım. ani şerit değiştiren araçlarada allahlarından bulsunlar diyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Kaza geçirenlere büyük geçmiş olsun.. Umarım ciddi bişeyleri yoktur..Allah hepimizi kazadan beladan korusun..Aman arkadaşlar dikkatli olalım..KAsksız sakın binmeyelim..
    Bu arada sevgili batuhan kardeşim kusura bakma sana katılamıyorum..Tüm sürücüleri bayan olsun erkek olsun aynı kefeye koymamız yanlış..Bir çoğumuzun eşi, arkadaşı, nişanlısı, kardeşi vs. otomobil, motor kullanıyor..Herkesi aynı kefeye koymak son derece yanlış..
    Evet bende erkek olsun bayan olsun trafik magandalarına, motorları araç yerine koymayanlara gıcık oluyorum ama dediğim gibi herkes için aynı şeyi söyleyemeyiz..
    S&S

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Böyle bir kazanın aynısı önümde oldu, motorlu arkadaş 20 metre civarı sürüklendi fakat allahtan önemli birşeyi yoktu. Bayan sürücüler fazla panik yapıp, ani şerit değiştiriyorlar. Bu kendileri için de bizim için de tehlikeli bir durum oluşturuyor. Bildiğiniz bayan sürücülere devamlı sakin olmalarını telkin edin...
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    kaza yapan arkadaşımız, bayan şoför erkek şoför tartışmasından çok geçmiş olsun dileklerinizi tercih edecektir diye düşünüyorum.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: crato **************
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Merhabalar,

Arkadaşımıza geçmiş olsun der ve en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.

selamlar,
    Özer

can_dosay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150hs
    kaza yapan arkadaşın inşallah önemli birşeyi yoktur acil şifalar dilerim.allah tüm motorcuları korusun...
    Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler