Bu sabah işe gelirken okmeydanında trafik anormal derecede sıkışıktı bende sağ şerite girip devam ederken ileride Askeri bir araba ve 2 tane motosikleti parketmiş gördüm, yavaşlayıp olay yerine yaklaştığımda en sol şeritte bir cruser motora( sanırım gri renkte hyosung gv250 idi) opel marka arabanın çarpmış olduğunu gördüm beynimden aşağıya kaynar sular döküldü hemen bi kaç motor daha durduk ve kaza yerine gittik yerde yatan bir kardeşimiz siması hiç yabancı değildi bu formdanmı soramadım, kaskı kırılmış yerde yatıyordu bilinci yerindeydi ama kıpırdatmadık, kaskı parçalanmış kot pantolu yırtılımış sanırım ayagında kırık vardı, görgü şahitlerinin anlattığına göre araba bir anda şerit değiştirirken vurmuş motora, arabanın sürücüsü bayanında durumuda iyi değildi, ilk mudaheleler yapıldıktan sonra ambulans beklerken trafik polisi gelip yolu kapattığımızı ve yola devam etmemizi istedi, açıkcası sabah sabah işe gelirken böyle bi olay benim canımı çok sıktı, lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar, biz her nekadar iyi kullanıcı olsakta karşı taraf böyle dikkatsizlik yapabiliyor ve böyle istenmeyen görüntüler çıkıyor, kaza yapan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun diliyorum