Geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum...
Geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
özellikle arkanı kontrol edeceksin. yakında bir araba varsa dikkat edeceksin. yol ayrımlarında inanılmaz dikkat edeceksin. korna uzun vs ile devamlı varlığını hissettireceksin.
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
İnşallah artık bu tur kazalar azalır veya son olur. Lütfen herkes elini vicdanina koysun ve pazar günü yapılacak olan [MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turuna katılalım birlik ve ve beraberlik içinde olduğunumuzu gösterelim.
Hayat Düşmezsen güzeldir...
ne zaman trafiğe çıksam geri zekalı araba sürücüleri sayesinde birkaç kez benzer bir kazanın ucundan donuyorum.
özellikle taksilere dikkat ediniz, geçmiş olsun arkadaşa
arkadaşlar kusura bakmayın topici hortlatıyorum ama kazaya karışan benim. hastaneden çıktıktan sonra kendime daha yeni yeni geliyorum o yüzden foruma biraz geç girdim. ayağıma platin takıldı (kaval kemiğime) 6 ayda eskisi gibi olacakmış. kaza yan şeritteki aracın birden bire benim şeridime girmesi sonucu oldu. zaten bayan o kadar ani bir şekilde direksiyonu benim şeridime kırdıki; arabası savruldu ve kendi ekseni etrafında dönmeye başladı ve en sonunda geldi bana vurdu kaskım ve montum beni daha ciddi yaralanmalardan korudu. topici baştan sona okudum, hepinize desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar. lütfen daha dikkatli olalım, o kadar dikkatli kullanmama rağmen başıma bu talihsiz olay geldi. herkese tekrar teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın
arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun kardeşimize.umarım ciddi bişeyi yoktur.
Arkadaşlar birde motorlarımıza ve kasklarımıza MT stickerları bastırsak diyorum.Bir kaç motorda değişik stickerlar gördüm ve imrendim.ne dersiniz güzel olmazmı??
çok Geçmiş Olsun Birdaha Olmaz Umarim
[CENTER][B]Motosiklet Satış Servis Yedek Parça[/B][/CENTER]
arkadaşım sana birşey sormak istiyorum kazandan sonra motordan soğudun mu? motoru bırakmak istiyormusun?
UKİTA SAMATO KAMASA MAKONİ
Bu millet bizi hala taşıt yerine koymadığı için hep aynı hikaye önümüze kıran kırana. Bunlar aynaya baktığında motor görünce süs zannediyorlar aynadakini.Arkadaşımıza çok geçmiş olsun.En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Arkadaşım hoş geldin. Tekrar çok geçmiş olsun. Bize dikkat etmemiz gereken konular hususunda uyarılar yapabilir misin?
Arkadaşa geçmiş olsun acil şifalar dilerim... Karataş'ta idim Gece eşimi almaya giderken uzun yanan tek far gördüm önce motordur dedim. Sonra Diğer farda yandı ve üstüme hızla geldi... beyaz bir tofaş araba ve arabanın içinden kahkahalar ve çığlıklar geliyordu. Ben zar zor kenara kaçıp kurtuldum... Arkamdan gelen başka bir arkadaş geçmiş olsun dedi... Bu hep oluyormuş... Bir arkadaşta bu arabanın yüzünden yana düşmüş... Varmı böyle mantık yaaa... Motosikletleri taciz etmek için arabaya düzenek kurmuş hayvan... Ama var insan kadar tehlikeli yaratık yoktur yeryüzünde...En vahşi hayvan bile ihtiyacı için öldürür...Avlanır...Doğadaki varlıkların içinde sadece insan zevk için avlanır... Onun için arkadaşlar Trafiği vahşi ormana çevirenlerde yine insanlardır. Bu nedenle daha dikkatli olalım...Hepinizi sağlam olarak kucaklamak isterim. sevgilerimle...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Kaza yapan kardeşimize geçmiş olsun ve bir an evel ayağa kalkmasını allahtan tüm içtenliğimle diliyorum.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Çok geçmiş olsun.Umarım kısa zamanda ksıa zamanda eski sağlığına kavuşur ...
Geçmiş olsun dostum,allah hepimizi korusun...
Kaza yapan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun
Allah kimselere böle kaza wermesin inşallah
her keze kazasız belesız yolculuklar
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
çok geçmiş olsun arkadaşımıza araba sürücü bayan erkek ne fark eder
herbirimiz hata yapabiliyoruz
goya
motordan biraz soğudum ama esasen türkiyede şuan için motor kullanılamayacağını öğrendim, hala motorculara gereken dikkat gösterilmiyor.arkadaşım sana birşey sormak istiyorum kazandan sonra motordan soğudun mu? motoru bırakmak istiyormusun?
arinrin;
arkadaşım beni daha büyük bir yaralanmadan koruyan hatta belkide ölümden koruyan kaskım ve montum oldu, montumun sırt korumalığı var ve yere sırt üstü düştüm belim zarar görebilirdi, mutlaka korumalar giyilmeli. İkinci olarakta çok ama çok dikkat etmeliyiz özellikle bayan ve yaşlılar motora hiç öncelik tanımadan geçiyorlarArkadaşım hoş geldin. Tekrar çok geçmiş olsun. Bize dikkat etmemiz gereken konular hususunda uyarılar yapabilir misin?
geçen Tv de buna benzer bir motosikletle kuryelik yapan bir kardeşimizin kaza haberi ve görüntüleri izledim. Diğer saatlerce ambulans beklenildi trafiği motorsikletli kardeşlerimiz düzenlemeye ve isyanlarını izledim. Orda yaralı olarak yatan kardeşimizin acısını ve ona yardımcı olan diğer arkadaşların çapalarını yüreğimde hissettim. Ne zaman Biz Motorsiklet kullanıcılarında birer araç kullandığını motorsiklet kullanmanın serserilikle alakası olmadığını bunu otomobil kullanıcıları ve türk halkı kabul edecek. YAzık günah ya...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)