Allah bir yastıkda kocamayı nasip etsin.Benim çalışma düzensizliğim sebebiyle şimdiden söz veremiyorum ama gelmeye çalışıcam.
Allah bir yastıkda kocamayı nasip etsin.Benim çalışma düzensizliğim sebebiyle şimdiden söz veremiyorum ama gelmeye çalışıcam.
toplanalım gidelim hepberaber hatta gelenek olur siteden evelenen haerkesin düğününde motorlu kortej yaparız düğün arabasına yada motoruna
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
ömür boyu mutluluklar dilerim.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Mutluluklar Dilerim Bi yastıkta kocamanız dileğiyle.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Eşin ile birlikte ömür boyu sağlık ve mutluluk dolu bir hayat geçirmenizi dilerim.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
ayy ne güzel,,mutluluklar inşallah bir ömüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrr boyu beraber olursunuz...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tebrikler, hayırlı uğurlu olsun
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
tebrikler allah bir yastıkta kocatsınnn.
japondan şaşma,çine bulaşma........
Bak hala bir şansın var iyi düşündünmü...????
Evlilik bir insanın dönüm noktalarından biridir. Bu dönemeçten döndükten sonra bir daha bu yolda karşına Allah'tan ne dönemeç ne çukur nede başka bir engel çıkmamasını diler. Mutlu ve huzurlu yuvanda bir ömür boyu yaşamanı isterim.
bulursak bir fırsat uğrarız inşallah.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Mutluluklar...Sevgiyle birbirinize bir ömür bağlı olmanız dileğiyle
BBRR abi başlığı görür görmez aynı şeyleri bende düşündüm neyse ki sen sorunun cevabını da bulmuşsun Gerçekten nikahları muhteşemdi...
Allah mesud etsin mutluluklar dilerim (darısı başıma yaaf)
Allah mesut etsin!!:....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Allah bir yastıkta kocatsın,hayırlı uğurlu olsun...
allah her daim mutlu etsin.
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
mutluluk yakanızdan düşmesin, bi yastıkta kocayın işaallah
allah bir yastıkta kocatsın mutluluğunuzu daim etsin
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)