geçmiş olsun baba yaw....
geçmiş olsun baba yaw....
Sağolun,
Müslüm abi galiba aceleyle okudun ehliyetim vardı zaten bunu tehdit olarak kullandım adam tırstı.
Zikzak sen olsaydın varya kesin uçardın ben bile düştüm ama serbest düşüşle. Yani sürüklenerek değil. Pantolonum bile pek pislenmedi.
geçmiş olsun kardeş benzer bir durum benim de başıma geldi ben motorda bişey var mı yok mu ona bakarken adam kaçmış o arada durmadı bile. maalesef bu tür insan kılıklı yaratıklardan çok var trafikte
kemal çok geçmiş olsun ya Allah'a şükür motorundada sendede bişey yok inşaallah son olur
öncelikle geçmiş olsun.... allahtan ehliyetin var zaten ehliyetsiz kullananlarada akıl erdiremiyorum bu gibi konularda polisler çok duyarsız kalıyo..
çok geçmiş olsun kardeş.ALLAh beterinden korusun hepinizi......
gemiş olsun
çok geçmiş olsun kemal.. işte benimde trafiğe çıkmama sebebim bu ehliyet... umarım kazalarının hepsi böyle olur.. bi daha olmasın demiyorum çünkü IST'te imkansız... umarım hepimiz böyle ucuz atlatırız..
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
Geçmiş olsun...Aslında Allahından bulsun demek yerine zaten ehliyetinde varmış en güzeli polisi çağırmaktı.Bu bir daha aynı öküzlüğü yapmaması için şarttı.Düşünsene adam hep bu tür haksız kazalar yapıp 5 kuruş da para ödemez,ceremesini çekmezse yine dikkatsizce devam eder trafikte.Oysa ki dediğin gibi dıçına don alamayacak bir adam eğer bir miktar para ödemek zorunda kalırsa bir dahakine kat kat daha dikkatli olacaktır kanaatindeyim.Karar senin kararın ama yüreğinle değil kanunlarla hareket et bi dahakine bence tabi eğer trafikte bu tür sığırlara dur demek istiyorsan
Gecmis olsun dostum..
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
geçmiş olsun dikkatli olmak lazım böyle magandalarla aynı trafikteyiz ,
bi keresindede cevizlibağ-merter istikameti E5'den düşük hızla aralardan seyrederken(trafik sıkışık) AS250 kamyonun biri çat diye kapıyı sonuna kadar açıvermişti ağzıma ne geldiyse saydım tabi ama öküz yine öküz işte.....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tüm dostlar çok sağolun. Bu sabah gelirken bir suzuki alto araç neler neler yaptı yolda görseniz. F1 olsa bu kadar olur bi baktım sürücü bayan. Ona lafım yok ama ben dolmuşta gördüm bir racercı dostumuz arkasında bayan artçı ile sağ şeritten geliyordu ve suzukinin sağa kıracağını anladım. O an bağırmak geldi içimden Allah'tan racer daha sağa kaçtı. Ucuz yırttılar ama o araç hiç sinyal vermeden aralardan slolam yapıp geliyordu. TRT binasının oraya kadar onca aracı boş yere geçti. İpini koparan sokağa atmış kendini.
geçmiş oolsun kardeş, maalesef biz ne kadar dikkatli olsak olalım trafikte kar etmiyor, kazayı hasarsız atlattığına sevindim...
geçmiş olsun... allah trafikte karşımıza kasap çıkartmasın
Dorado V5
Öcelikle geçmiş olsun..
madem ki ehliyetin vardı, bence bu sürücünün (ve onun zarar verebileceği diğer insanların) yararı için polisi çağırman daha doğru olurdu. Unutma ki aynı sürücü nasıl olsa yırtıyorum bir şekilde diyip, aynı tarzda kullanmaya devam edecek ve yanlışını göremeyecektir.
ah bir de benim ehliyetim olsa...
kardeş büyük geçmiş olsun dediğimiz gibi sn ne kadar kurallara uysan diğer kişiler kurallara uymuyor çok özür dileyrek söylemek isterim ki köyde traktör kullanır gibi tenzih ederim yanlış anlaşılmasın tarlada yolvermek serit deiştirmek olmadığı için örnek verdim aynısını trafikte yapan kişiler var aramızda. Allah büyüğünden esirgesin
scud ciim buyuk gecmis olsun, seninle katharsis de aynı masada oturmustuk, oyle tanısmıstık hatırlarsan sametlerle beraber. cene konusunda solediklerine katılıyorum kaskı kafanda tutmana gerek yokmus adamı zaten konusarak da bayıltabilirdin kardesim opuyorum seni, yolum bu hafta oraya dustugunde bi mephisto yapıcam insallah, ozledim seni. saglıcakla kal
Gather ye rosebuds while ye may
geçmiş olsun allah korumuş arkadaşım
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)