Analı babalı büyüsün,bahtı açık olsun inşallah. bizim de 45-50 günümüz kaldı bende ERKEK babası oluyorum sanırım bende kucağıma alınca anlayacağım babalığın ne demek olduğunu...
Analı babalı büyüsün,bahtı açık olsun inşallah. bizim de 45-50 günümüz kaldı bende ERKEK babası oluyorum sanırım bende kucağıma alınca anlayacağım babalığın ne demek olduğunu...
Az önce mamasını yedirdik gazını alırken süratıma kustu eşimde dahil herkes gülmeye başladı istifimi bile bozmadan devam ettim kakasını yaptı altını değiştirirken bezi çıkardım temizledim kakasını yapmaya başladı temizledim yine kakasını yaptı yine temizledim heh tamam dedim pişik kremini sürdüm çişini yaptı yine temizledim kremini sürdüm altını bağladım yatırdım uykuya daldı tecrübeli babalardan bilgiye ihtiyacım var kakasını yapınca bir süre beklemelimiyim pişik yada tahriş olmasın diye hemen açıyorum ozamanda çişini yapıyor 2 oldu bu birde doğunca doktorun üstüne işemiş az önce doktorları geldi anlattı bak sen haylaza
Allah analı babalı büyütsün, tebrikler. Maşallah.
'Mamasini yedirdik' derken?
Tebrikler.
Yeri gelmişken küçük bir hatırlatmada bulunayım. Bebeğin bütün bakımı vb. Eşinize bırakmayın. Sizin baba olarak göreviniz eşinize yardımcı olmak değildir, bebeğin bakım konusundaki bütün işleri paylaşmaktır. Elinizden geldiğince siz de birşeyler yapmaya çalışın demiyorum, yapın. Sonuçta eşiniz de doğduğu andan öğrenmiş değil bebek bakımını, bebeği emzirmek dışında kalan her işi siz de yapabilirsiniz.
Şimdiden kolay gelsin. Bir süre uykusuz günler bekliyor sizi.
Biz bizimkini elde sallamaktan helak olmuştuk.Kaç tane sallanan beşik aldım hiç birini beğenmedi geri iade etmek zorunda kaldım.Hatta otomatik kendi sallananlardan aldım sevmedi uyumadı bir türlü.İlla battaniye ile elde sallayacaksın paşayı.En son egzozcuya gidip borudan çingene salıncağı yaptırdımda rahat etmiştim.Hala teknik resimleri durur
Allah analı babalı büyütsün hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah
Tebrik ederim taner.
Allah Anali babali buyutsun.acisini gostermesin.
Allah analı babalı büyütsün artık yeğenimize bi pocketbike yakışır
Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla, mutlulukla inşallah.
Tez zamanda, batman olmaya, spiderman gibi ağ fırlatmaya ve kovalamaca, askerci gibi oyunlar oynamaya alıştır kendini
Desene çocuk paçayı kurtardı yoksa annesinden çekeceği vardı, gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün.
Gözünüz aydın Allah'ım analı babalı büyütsün. İyi mevkilere gelip ülkemize yararlı bir birey eylesin.
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bi ömrü olsun.
Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün.
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün ailesine milletine hayırlı evlat olur inşallah
Allah hayırlı bir evlat eylesin analı babalı büyür inşallah
Tebrikler abi
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)