nihayet baharla birlikte kaşıntılarım başladı ve er6 n mi..cb 500 f mi sorusuna cevap geldi...gittim nc 750 s aldım..14 aylık eski kasa..2015 ama 2016 Mart ayı çıkışlı..ilk sahibinden..Çorludan teslim aldım...23500 ilan fiyatına rağmen uzun yazışmalar ve pazarlıklar sonucu 22500 e aldım...makina gerçekten temiz..garanti kapsamında..1000 ve 6000 bakımı var..şu an 9000 de...
bu arada cbf 150 de duruyor..onu satmadım...çünkü ne olur ne olmaz diye bulunsun istedim..ncye halen soğuğum..güzel motor güçlü motor ama çok ağır..benim için 180 kg üstü makinalar gereksizdir..ihtiyac dışıdır..pratik değildir...bu benim görüşüm...ınazuma aldığımda bile ne gadan da ağır demiştim..çift egsoz bile saçma gelmişti..10 yıldır cbf 150 kullandığım için bu kanaat artık belirginleşti..belkide yaşlandık yaş 40 oldu diyeceksiniz ki motoru senmi taşıyosun gardaşım..sonucta motoru parkediyosun sehpaya alıyosun balkon garajıma koymak vs her anlamda bel sağlığı için gereksiz diyorum..ha aldım mutluyum...sadece hafta sonları ve İstanbul dışı gezilerim için aldım...bisikletciliğe alışmışım...benim piskiletim de cbf 150..
Allah herkese daha iyilerini nasip etsin...
motorumun bir dezavantajı da boş makina olması..koruma demiri orta sehpa çanta vs bişey olmaması..onlarıda yavaştan halledicem..emsalleri dolu ama yüksek kilometreliydi...hayırlısı neyse o olsun...ehipman eksiğim var..daha iyi bir kask vs alışkanlıklarımı değiştirmem lazım..cbfden kalan diz örtüsü elcikler vs bunlar kullanılamaz..
bu arada yıllık iznide kullandım cbf ile 2000 kmlik Uşak..Denizli..Manisa Salihli turumuda yaptım..akrabalarımı Uşak Karahallıdaki köyümü gördüm...artık bayram tatillerinde ve nc ile akarım memleketime..
bir konu açmıştım hatırlarsanız..er6 n veya cb 500 f niyetim vardı...ama kamuoyu baskısıyla tekrar nc aldım...2 sene önce aldığım 700 s i 1 ay içinde stamıştım...ama şimdi cbf 150 de duruyor yani bir sıkıntı yok kafam rahat...dursun makinam aga ..baktım sarmadı zararsız satarım...
59 plaka sigortası 181 lira çıktı..buda harika birşey...
ben güvenlikciyim argadşlar bilenler bilir..4 Haziran Pazar günü Motosiklet Eğitim Festivali var Göztepede Medeniyet Üniversitesinde...
orada Motosiklet EĞitmeni Okan Sinan Ocan abim Eskişehirden gelerek ona ayrılan EĞitim Sahasında sabah 11 den itibaren akşam 19 a kadar ücretsiz eğitim verecektir...bende orada güvenlikci olarak görev alacağım..aslında eğitim vereceği kişi kotasıda dolduda yinede paylaşmak isterim belki gelip ortamı ziyaret etmek görmek istersiniz..bende forumdan tanıdığım ama hiç görüşemediğim dostlarla tanışmış olurum..dediğim gibi stand görevlisi gbii düşünmeyin bildiğiniz bekciyim orda Okan Sinan abiye ayrılan eğitim sahasında takılıcam mal bekci olarak
para da alıcam yani babamın hayrına durmayacam..normalde 2000 yılından beri sekuritiyim.. standda çay çorba olcakmı bilemiyorum ama sanmıyorum yeme içme ortamı olcakmı.. yerim içerim yayılırım modu olur inşallah
Okan Sinan Abi parasının acısını çıkarmak için belkide bana broşür dağıttırabilir..yani nazı geçer bana ofisboy gibi herşeyi yapabilirim..ağırlama karşılama protokol broşür dağıtımı her türlü amelelik..
http://www.osocan.com/tmp-motosiklet...e-sizlerleyiz/
http://www.motosiklet.net/forum/son-...-istanbul.html
bu arada matörümden bir kaç kare gelsin...gönlümde yatan aslan er6 n di..ama kawasakı z motoya tr deki algısına güvenemediğim için mecburiyetten yine Honda almak zorunda kaldım işin gerçeği...cb 500 f e de bu paraları vermeye gözüm kesmedi..x al seslerine rağmen temiz x ler 24-25 den başladığı için bunda karar kıldım..ilerde bunu yollarsam dct için satarım sadece...Çorlu dönüş yolunda performansına hayrna kaldım..herşeyiyle dört dörtlük..keşke nc 500 x gelseydi..ama aşağılık Honda TR bildiğiniz üzere bizlere düşman...sadece servisime ve ustama olan güvenim yüzünden Honda seçtim...ustam DRD Honda Ataşehirden İbrahim ve Doğu Batı Hondanın sahibi Gökhan Konşuk..bu iki isme güveniyorum..
herkese kazasız belasız sürüşler...Allah hepimizi korusun...
şimdi Halkalıya bir hasta ziyaretine çıkıyorum cbf 150 ile..aldım ama az kullanırım harhalde..çıkar parket aklım onda kalmasın İstanbul içi cbf..İstanbul dışı nc..
.