Kardeş hayırlı olsun..Allah cc kaza bela vermesin ....Serengetiye uyar o model
Kardeş hayırlı olsun..Allah cc kaza bela vermesin ....Serengetiye uyar o model
iyiniyetlerini samimiyetle belirten cevap yazan arkadaşlarım sağolsunlar varolsunlar..
bilirsiniz müsait olduğumda üşenmem tek tek cevap yazarım ...
Yalnız ben senden bir cbf600 ya da 1000 beklerdim ne yalan söyleyim, seriyi bozdun
eyvallah Hocam..senin cb 500 nasip olmadı ..bu akşam yine turladım bildiğin tank gibi..
sen naptın yeni makina aldınmı...
aynen dostum havalar daha toplamadı aldığım ggün ve bu akşam 1 saatlik turlama dışında henüz kıpırdatmadım inan...ekipman lazım ve koruma demirlerinide yavaştan taktırıcam...
eyvallah...
makina güzel ve az yakıyor..ben beğeniyorum..işte ok ağır...dezavantaj...
sağolasın...
sağol varol..uzun vadeli kullanılır aslında ama kışın mesela yağışlarda tad verirmi bilemiyorum...yazın kullanır kışın yatırırım gibi..30liralık benzin aldım depo yüzde 70 lere fırladı...yedek yanıp sönüyodu..cbf 150 gibi namıssız..
eyvallah...
amin dostum..dah agüzeli senin olsun...
eyvallah dostum...
kesinlikle öyle cbfsiz bir hayat düşünemiyorum...nc ile yumuşak sürüş yapılamıyor..ya hızlanacan ya durucan..yani şehir içinde keyif vermiyor gerçek bu...
reis sağolasın..sne makinalaırn kralına binerken biz tırmalıyoduk..sen kıdemlisin biz çömeziz bu konularda Aprılıanın hiç unutamam Şile gezisinde..
sağolasınnn..
amin gardaşım..
oo plakalar kapalı en sevdiğim stayla
sağolasın Reşo Aga.. bizde ucundan başlayalım bu işlere
cb500 f sanki altın kaplama namıssız Honda kitliyo
valla bana fazla bile ama kamuoyu böyle istedi 1 ay sonra 330 liretto vergi var..kimse bundan bahsetmiyor..aslan besliyosan yemine bakmıcan dior ulan benim param gitmiş canım gitmiş burada
inşallah tanışırız beklerim orada bekci stayla takılcam zaten..ipini koparanın orada olacağını varsayıyorum...
motor dediğin hafif olur..olmalı..mt07 alacaktım ama çok yakıyor diye bulaşmadım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ooo hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin..depon dolu rotaların uzun olsun
yahu şu bizim Daçe Tamer e de bir NC aldırıver benim sözümü dinlemiyor, seni dinler
sağolasın..daha güzeline sen bin...
eyvallah...
benim namım kilolarım tembelliğim nedneiyle Pandadır aslında..tescillenmiş bir lakap
bu düz manuel..dct alcaktım bir İzmir ilanına salça oldum..16 dedi..yeni kasa..gönlümdeki oydu olmadı..ama buda güzel..vites göstergesi olmaıs benim için çok önemli inan..ben illaki görcem vitesi..acemilikde diyebiliriz...
eyvallahh...
doğrudur..59 plaka..sahibinin 2.bir motoruda var tracer 900...
eyvallah Hocam..karşılıklı..kazamız belamız olursa arkamızdan kimseye zararı olmadı deseniz kafi..
eyvallah Hocam...doğru diyosunda bugün mesela Beşiktaşda göçük nedeniyle ekstra bir trafik vardı... trafikde nc tat vermezdi..bu cclerle İstanbul İçi trafiğine dalmak bildiğin intihar gibi..bir kameram olsada trafiği nasıl aştığımı gösterebilsem sizlere...taş yerinde ağırdır desek..cbfnin yeri ayrı ncnin yeri ayrı bence..
aynen dostum..herks bir gün cbfci olacak...
eyvallah gardaşım...
valla namıssız makinayı nasıl tarif edeyim ki..aslında gerçek bir traktör..kamyon..yani tork bu makinanın tüm devir ve genlerinde mevcut..isteyince güzelde kaçıyor...cbf150 den ncye geçen biri için bekleneni fazlasıyla veriyor..ama sorunun gerçek muhatabı 70 hp ve üstü makina kullananlar diyebilirim..bana dünyanın en hızlı motoru sanki
sağol varol biraderim..aldık bir taka işte
valla aga benim sadık yarim cbf 150 dir derim..ha üç kuruş paramız vardı yaptık bişiler kenarda dursun..bakarsın seneye araba alırız sermaya olur...bu kadar ağır makina beni bozar..en azından üst limitim 200 kg diyim..30 liralık benzinle 130 km yapıyor...kesinlikle iş görür..
sağol Coşkun Abi..
eyvallah dostum...
sağol agam.
eyvallah reyiz
eyvallah bayram tatilinde Angara Konya Antalya niyetim var inşallah
eyvallah dostum beklerim selam sevgiler...
sağol varol agam...yaptık işte bişiler..beşi biyerde nc..
valla 15.01.2017 den beri cbf üzerindeyim...biraz söz hakkım olmalı diyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
4 silindirleri beğenmiyorum...hani ağaçlarda kuş yuvaları olur..orada yavrular olur bebek kuşlar annelerinin solucanlarını beklerler ağızlarını açarak..işte 4 silindir bana o bebek kuşları hatırlatıyor ağızlarını açmış 4 bebek yavru kuş..onları nasıl besleyecez ..ne gerek var dimi..çift silindir bile lks ama olsun artık o kadar...
valla onunla iletişim halindeyim biraz sıkıntılı..bir nasip olmadı onunla buluşmak...genelde ben ekiyorum veya kaçıyorum gibi oluyor..ama inşallah bu yaz böyle olmayacak..bu Pazar gelirsen kaynaşırız ama ben ayaküstü ve görevde gibi olacağım..Daçenin kafası biraz dumanlı biliyosun ben ona tavsiyelerde bulundum al bir makina sıkıntı stres kalmasın dedim bakalım hakkımızda hayırlısı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Valla helal olsun onu farketmişsiniz, plakaya dikkat etmemişim fotoğrafları buraya atarken dikkat etsem buraya atmazdım, kötü örnek olmayalım
Buralarda kaçak geçecek ücretli yer yok, kaçak geçiş vs için kapatmıyorum plakayı yani.
55 km hız sınırı olan bir yolda 65 ile giderken 300-400 TL ceza yememek adına kapattım :(
CBF150 diyince akla gelen ilk şey Metehan abi oluyor forumdaki iletilerden falan Bi racing falan düşünmez misin hiç abi
Buyur gel abi herzman beklerim ☺️
Allah kaza bela vermesin. Tekerin düz bassın gülegüle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun. Gönlüm hap nc serisinden yana oldu. Tam beklentime uygun bir seri integrasından Xine kadar bir müddet merceğe de aldım lakin aç idik yedik NC parasını. Fiyatı fakir işi değil. Şimdi mini NC dominara sulanıyorum. Kısmet
Sonuçta hepimiz ölecez...!
inan bende forumda taşlanmayacağımı bilsem plaka kapama konusunda tavsiye ve fikir rica edicem..ama forum eski forum değil..herkes bilincli adamı perişan ediyolar..
dediğin gibi 40 yaşındayım ve hayatımın dörtte biri mutlak her gün cbfye binerek geçmiştir..ha ekstrem durumlar arıyorum hafta sonu evdeysem 2 gün binmemeişimdir kar yağarken bile bindim..son kar yağışında motor en az 15-20 metre kayd bende motor üzerinde..cbf ile düşmek bile ayrı bir keyif...
racing düşünmek için çok yaşlıyım ve evladımın üniversite mezuniyetini...evlenmesini kucağıma bir torun vermesini görmek istiyorum...
eyvallah..
sağolasın Erhancım...daha güzelleri senin olsun diyeceğim ama zaten daha güzeli senin...
valla dostum madem dominar alacak kadar paran var yine bir ncye 2013 bile olsa sahi olailirsin sanki..zorla şartları.. İndia motoruna para verme..
eyvallah dostum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
ben fazla böyle gösterişi sevmem..dünya malı dünyada kalacak sonucta..Allah olmayanlarada versin...açtığım konu amacına ulaşmıştır..kilitlenirse sevinirim...saygılar..eğer bir yönetici dek gelirse gereğini yapıversin...
Hacı abi hayırdır? Motoru satıyorsun? Sahabından nokta kom'da gezerkene şahit oldum.
Bu kadar çabuk biteceğini düşünmemiştim!
Hayırlısı olsun diyorum.
Fakat o sitede senin kadar güzel açıklama yapan bir satıcıya daha ömrümde rastlamadım. Roman girişi gibi olmuş. Sanatsal değeri var. Sırf açıklama kısmı için bile alınır.
Motorun harika ama. Sıfır gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
Valla imkanım olsa hic dusunmem alirim. Cok temiz bir makina. Oturup seyir edeceksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)