değerli tiyatro sanatcımız Mehmet Akan'ı kaybettik...
Reklamlar
-
Mehmet Akan (67), geçen hafta karnındaki kitle nedeniyle rahatsızlanarak Okmeydanı Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastanede kitlenin alınması amacıyla ameliyat edildikten sonra kanama geçirdiği belirtilen Akan hayatını kaybetti.
1939 yılında Şanlıurfa'da doğan ve bir süre İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitim gören Akan, uzun yıllar “Bizimkiler” dizisinde apartman yöneticisi “Sabri Bey” rolünde oynadı.
Yönetmen de olan Akan, “Kadının Adı Yok”, “Bir İstanbul Masalı”, “Gramofon Avrat”, “Bez Bebek”, “Yazlıkçılar”, ”Yıldızların Altında”, “Yeter Anne”, “Büyük Umutlar” ve “Aşk Oyunu” gibi bir çok dizi ve filmde de rol aldı
Allah rahmet eylesin...
Reklamlar
-
Cumartesi gecesi kaybetmişiz, ben bu akşam haberlerde duydum Üzücü bir kayıp
-
bende bu akşam duydum,üzüldüm
-
Tam anlamıyla karakter oyuncusuydu. Yarattığı karakter mimiklerine kadar bir dahinin işiydi. Allah Rahmet Eylesin
-
::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
çok üzüldüm ya allah sewdiklerine sabır wersin
-
Allah taksiratını affetsin.Amin.
-
Allah rahmet eylesin. başımız sağolsun.
-
allah rahmet eylesin ustatlar birer birer dökülüyo yakınlarına sabır versin
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
severek izlerdik
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
11 Temmuz 2006, 23:38
Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin.
biz kime zabıt tutturucaz şimdi...
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.[MEDIA][/MEDIA]
-
12 Temmuz 2006, 00:09
allah rahmet eylesin
büyük bir kayıp...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
12 Temmuz 2006, 00:13
bende cok uzuldum cok karakterlı ve guzel bır oyuncuydu aılseıne sabır versın
Yeni yine yeniden
-
12 Temmuz 2006, 00:17
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
-
12 Temmuz 2006, 00:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
90'lı yıllarda henüz hayatı yeni yeni öğrenmeye başladığım yıllarda, bir apartmanda yaşamıyor olsam da, her cumartesi günü akşamüzeri merakla beklediğim ve izlerken kendimi sanki o apartmanda yaşıyormuş gibi hissettiğim bizimkiler dizisinin en klasik rollerinden birini başarıyla sergiliyordu, allah rahmet eylesin diyelim...
-
12 Temmuz 2006, 01:20
Yıldızlar da kayar...Durmaz yerin de...
Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin.
-
12 Temmuz 2006, 02:58
Allah rahmet eylesin.. iyi oyuncuydu..
-
12 Temmuz 2006, 13:13
cumartesi kaybetmişiz bende dün öğrendim çok üzüldüm
-
12 Temmuz 2006, 13:28
Allah Rahmet eylesin İyi bir tiyatro emekçisiydi...Ne diyelim birer birer gidiyor ustalar, ve bizler umarız onların geride bıraktığı sanat bayrağını onurumuzla gönderde dalgalandırırız...Geride bıraktığı öğrencileri onu ekolleştirip yaşatacaktır...Tıpkı Muammer Karaca, Erkan Yücel, Yaman Okay, Yavuzer Çetinkaya, Savaş Yurttaş, Ulvi Uraz, ve adını sayamadığım bir çok sanat emekçileri gibi...Yüreğimizde sanatımızda yaşayacaktır....
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler