Evet büyük hasret bitti ve cuma aksamı 21.30 cıvarı Türkıyeye vardım.2 ay tatilden sonra yine gerı donecem ama onları dusunmüyom,sadece anın zevkıne bakıyorum su an.
Evet büyük hasret bitti ve cuma aksamı 21.30 cıvarı Türkıyeye vardım.2 ay tatilden sonra yine gerı donecem ama onları dusunmüyom,sadece anın zevkıne bakıyorum su an.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Hoşgeldin, senin motorun ne olcak şimdi
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
ülkene hoş geldin umarım ülkende güzel vakit geçirir güzel anılarla ayrılırsın
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
hoşgeldin...
May the Force be with McLaren Mercedes
Uğra bir buluşmaya.
ya bari biraz benzin falanda getirseydin bee,burda ateş pahası malum
neyse vatana hoşgeldin
Cok saolun Sımdı motorum Bisan Shalter ama her marka motorla gezerım.benzın meselesine gelınce,ilk fıyatı gordüğümde inanmadım ve 4-5 defa ardı ardına baktım ve hala inanmak istemıyorum
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
tavariss..bende bu hafta sonu istanbuldayim..давай вицретимсе..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
hachu no ne mogu bit v istanbule do 22 august.mojet cherez 22.uvidimcya i poka
Türkiye ye hoşgeldin dostum..
CBR 600F Honda,
ponyil..:( ya tolka na 5 den budu istanbule..jilayu tibe uspeha..SmirnouF adlı üyeden alıntı
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
heee o dedııgınden oluyor ıste
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)