Akrepli de hani
İyi günlerde kullanın
Akrepli de hani
İyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun çok güzel bir tercih yapmışsınız.
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun
öncelikle hayırlı olsun,guzel motor,çok seviceksin.Honda eğitimlerinde ilk 2 sini aldım g surus 1 ve 2 , 550-600 tl gibiydi en son eğitim ücreti( eğitim başına).Fakat şöyle birşey var,honda'nın eğitimleri kapalı alanda dönüş sürüş frenleme vs ve hakimiyet üzerine , en azından ilk 2 si.Eğer bu tarz bir eğitim istiyorsan gitmeni tavsiye ederim.
Yol eğitimi yani sürüşe yönelik eğitimde düşünebilirsin,ordaki hoca sürüşünü gördüğünde temel hataların varsa sana 1-2 kere gösterdikten sonra onları kendi başınada düzeltmen kolay olabilir ama trafikteki sürüş eğitimi daha farklıi,eğitimden ne beklediğini bilerek secmen uygun olucaktır.
Bende mt 25 alicaktim ancak gunumuz sartlari dolarin yukselmesi ve benzin fiyatinin ucuklugu beni mt25 den uzaklastirdi cunku makina emiyo benzini ama hayirli ugurlu olsun kardesim durumun iyi halliyse guzel bir secim yapmissin
Teşekkürler herkese, iyi dilekleriniz için.
@Anfibi, hocam bir senedir çalışıyorum, az çok biriktirdiğimle az da krediyle aldım. Yakıt konusunda da çok değişken, sakin kullanımda gayet ekonomik oluyor ben 3.69 lt/100km oranını gördüm muğla-izmir arası. Şimdi de arada gaz açıp hovardalık yapsam bile ortama 4'ü pek geçmiyor. Çünkü şehir içi dahi olsa çoğunlukla sakin kullanıyorum, cebi de düşünüyor alet.
hovardalıktan kastın 7 bin devir sanırım 7-10 bin arası kullanırsan çok çok rahat min. 4.5-5.0 arası yakarsın aklında olsun.
07 kullanmadım yorum yapamam ama sabah benim gösterge 4.7' ydi rodajdayken 7 bin deviri aşmazsan 3.5 yakıyor, ortalama hız 90 gibi. inceden biraz basayım dersen 4.0-4.5. arada sırada makas atayım dersen 4.5 - 5.0, bokunu çıkartırsan 10 a kadar yolu var. 6.5 yakan gördüm ben
sen 07' yle ya çok tatlı tatlı 90-100 gidiyorsun ya da alet çok az yakıyor bilemedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)