tamam tolgacım yolla sen bana faturayı fil gibi yeme ama
tamam tolgacım yolla sen bana faturayı fil gibi yeme ama
Ah be serkan bee yapılır mı bu bee Neyse bu seferlik affedelim ama bak ben yüzsüzlük yapıp isterim tatlımı
benimkini de mi göndersen acaba futureshockFutureShock adlı üyeden alıntı
shyama o zaman bunu bi akşam yemeğine çevirelim
yaw isteyen gelsin yanıma tatlı ısmarlarız
o zaman bi topic açalım
Serkan79 akşam yemeği veriyor die hahahahhaa
topiği ben msn de açarım birazdan
tolga açmısın gelim istersen biyerde yemek yiyelim bende acıktım ordan tatlıcı bulursak yeriz artık bulamazsak başka bahara kalır
Bizim dürüm tır açık.
ya da cennet teki kınacı ya gidip işkembe götürelim.
e-5 üzerinde ki güllüoğlumu tellioğlumu ne vardı o da açık oluyo.
seç beyen al
future yapma kalpten götürecen serkanı, bırakalım biraz binsin bari motoruna taze taze, sonra en pahalısından topluca bi yemek aya<rlar artık bize
di mi serkan
hade tolga ozaman istikamet dürümcü 15dk sonra orda olurum
shyama sen otur oturdugun yerde unut toplu pahalı yemek işini dürümcüye geliosan gel
OOOOffff diorum yani 1,5 kuzu şiş yanına turşu falan deli gider bu saatte.
Hadi abi ben giyiniğim zaten.3 dk sonra dürümcüde olurum.Siparişleri vereyim se sen gelince bekleme.
Shyama sana ne söylüyoruz ??
abi ben geç kaldım galiba, başka zaman çift porsiyonFutureShock adlı üyeden alıntı
peynirli dürüm döner de güzel olurdu bak gece gece
Senin dediğin bambi de ki kaşarlı dürüm galiba dimi?
dürümün kaşarlısıdamı varmış yaw nerde merak ettim
aman abi naptın sen kaşarlı dürüm döner taksimdeki büfelerde olur geneldeserkan79 adlı üyeden alıntı
ama anadolu yakasında da var artık bağdat caddesinde yemeden geçme bence bambi büfeninkini tavsiye ederim o olmadı kızılkayalar da ye
hade hade hayırlı olsun bakalım ıslatırız artık serkan abi
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
herkese slm.beyler.. yeni motorun hayırlı olsun serkan kardeş allah kazasız belasız binmek nasip etsin ne kadara aldın merak ettim bende bu aralar motor almayı düşünüyorum da.....üretici firmanın adınıda yazabilirmisin kardeş teşekkürler
motorun markası sym (seyeme diye okunur ) suzukinin firması diyolar modeli ise gts 250 seneye benimde almayı düşündüğüm motor kendileri hayırlı uğurlu olsun niyomania türkiyede onu satan yerler ise suzuki bayileri olabilir
eyvallah, giallorosso kardeş alakana teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun ama galiba artık bende seneye düşünücem bu makineyi malum fiatı biraz tuzluymuş 7.680 ytl
7680 e bulursan kaçırma zam geldi çünküNiyomaniA adlı üyeden alıntı
tamam kardes hafta sonu seni denize atarım ıslatmış oluruzmert ybr 125 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, tekerine taş değmeye, darısı başımıza inşallah.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)