Hayırlı olsun serkan
Bir sym ci olarak iiyi bir seçim yapsın diyorumm.Sana kazasız belasız iyi sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun serkan
Bir sym ci olarak iiyi bir seçim yapsın diyorumm.Sana kazasız belasız iyi sürüşler dilerim.
Kardeş hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasib etsin
Thai plakayı fark etmedi anlaşılan yoksa sökerdi ZK
saol tuncel abi ZK plakayı görünce ziya abiyi cagırmadan zaten aldım motoru geldim bu tarafa
hayırlı olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
Hayırlı ve uğurlu olsun allah kaza bele vermesin arkıadaşım.
FUSUR-35
Hayırlı olsun kardeşim.gerçekten çok güsel motor.iyi günlerde kullanman dileiğiyle...
MT ANTALYA
sen nereye kayboldun bugün ?Blacat adlı üyeden alıntı
34 ZK 0262...kenaraaa çekkk...pıhh...pıhh...sağa çekkk...
doğru karar...güle güle kullan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok abi ehliyete bir ay kaldı 1 ay sonra cekerim sağa şimdi topuklarımmete_han adlı üyeden alıntı
vay haylaz vay afacan...ehliyetsiz kullanıyorsun demek...
çıktı foyan ortaya...
çok nacizane birşey soracağım...ymaha x-max 250 dikkatini çekermiydi...veya çok derin araştırdınmı alırken...niye bunu almadın mantalitesiyle değilde yamaha ile kıyasladığında ne düşünürsün...hangisi daha iyi olabilir sence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ehliyet alınca acemilik çekmiyim diye
hayırlı uğurlu olsun. Güzel motor allah kaza bela vermesin. Güleee güleee bin.
serkan yeni motorun hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullan. hoş motormuş doğrusu.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Sorma Tuncel abi, aciyip ifrit oldum plakaya, ayrıca başlığın yanlış yerde olduğu konusunda iddalıyım.tunoka adlı üyeden alıntı
Sevgili Serkan Kardeşim..
Öncelikle doğru seçimin için için seni bir kez daha kutluyorum..
Bir kaç gündür rahatsız oldugumdan fazla nete giremedim bu nedenle ancak yazıyorum..
Allah iyi günlerde kazasız belasız ve hep mutlu kullanmayı nasip etsin..
S&S
cidden çok şık bir motor gönülden kutlar kazasız belasız sürüşler dilerim....
abi çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallahzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)