hayırlı olsun arkadaşım ;
iyi bir seçim yapmışsın .
keyifli sürüşler dilerim...
hayırlı olsun arkadaşım ;
iyi bir seçim yapmışsın .
keyifli sürüşler dilerim...
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.[MEDIA][/MEDIA]
hayırlı olsun bu motorunda pişman olmazsın inşallah iyi sürüşler
toplam ne kadara mal oldu
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hayırlı olsun abi gercekten cok güzel makina kazasız belasız sürüşler!
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmen dileğiyle...
Allah kazasız belasız iyi günlerde binmeyi nasip etsin,güle güle kullan.motosikletin çok şık görünüyor
Yolun ve farın açık,rüzgarın eksik olmasın
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanırsın inşallah
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Hayırlı olsun.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
hayırlı uğurlu olsun,allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
ben bu motoru bi yerden tanıyorum daha önce görmüştüm sanki tekrar hayırlı olsun abi güle güle kullan kazasız belasız
hayırlı olsun
Yeni yine yeniden
hayırlı olsun kardeş gerçekten çok güzel bi seçim yapmışsın kazasız belasız yolculuklar!!!! bana göre bu motosikletin en hoşuma giden yeri farları; aydınlatması mükemmel yaaaaaa!!
[I]KONTROL EDEBİLDİĞİN GÜÇ HER ZAMAN GÜLDÜRÜR, KONTROL EDEMEDİĞİN GÜÇ ELBET BİR GÜN ÖLDÜRÜR. ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR MOTOSİKLETE BİNİN, MUTLU OLURSUNUZ İNANIN...[/I]
hayırlı olsun...
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
serkan hayırlı uğurlu olsun umarım hayrını görürsün
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
hayırlı uğurlu olsun kask ın takılı farın acık olsun allahta yolun açık ve daim etsin
serkan abi hayırlı olsun ilk buluşmada bir nazarlık takalım bu makinaya
Eheh hayırlı olsun serkan kardeşim, ama başlık yanlış yerde...
Yoksa bana mı öyle geliyor.
teşekkür ederim arkadaslar
motorun anahtar teslim fiyatı suan 7680 ytl bugünlerde %12 zam gelecekmiş o yüzden pek bulunmuyo almayı düşünen varsa bulursa hemen zamsız fiyatından alsın bana maliyeti zuhtupaşa ve thai abilerimin suzuki bayii ne ısrarlı baskıları sayesinde 7400 lira oldu
dün ve bugün toplam 280km yol yaptım hiç yormuyo performansı gayet iyi makine biraz kg olarak agır 178kg ama motorun 250cc su sogutmalı ve 21hp olması sayesinde gayet iyi yol alıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)