Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sonunda kavuşuyorum inşallah

Motovento
    REKLAM ALANI
    efxsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ft 110 mondial motorsikletimi sattım inşallah hayırlısıyla 150 zat'ıma kavuşuyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    110 ft yle ilgili ne kadar bilgiye sahipsen döker misin
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

umutkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 250
    hazır birtanesinden kurtulmuşken niye tekrar çin malı motor alıyosun bende x9 var daha satamadım 125mt yi bir müddet sonra busefer zatıda satmak isteyeceksin çin malımı TÖĞBE TÖĞBE NESERVİSİ NE MOTORU UZAK DURUNNNN

efxsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

selamlar

merhaba kardeş fazla bi bilgiye sahip değilim 1 ay kadar kullandım sende 110 ft 'mi var ama güzel bi motor vitesli olarak zevki farklı

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Alıntı efxsane adlı üyeden alıntı
    merhaba kardeş fazla bi bilgiye sahip değilim 1 ay kadar kullandım sende 110 ft 'mi var ama güzel bi motor vitesli olarak zevki farklı
    Bende yok ama sabit hız 80 km olarak uzun yol yapıcak ve beni üzmeycek bi motor diye düşünüyorum ben ara ara 110 kf kullanıyorum kullanımı baya zevkli seri, atak bi alet ama inanki geçen gün tek kişi bi mobilet gidiyodu biz 110 kf de 2 kişiydik bi süre sonra peşini bırakmamız gerekti ama hız için çok kötü lakin ataklığına kimseye laf söyletmem 110 cc motor için
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler