Geçen 10 yılın ardından motosiklete kavuştum!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin
-
Hayırlı olsun. Ya benim gibi A2 ehliyeti cebinde 10 yıl gezdirseydin. Her daim her marka model arabayı ödünç verirler ama işe girip ardından evden ayrılana kadar motor alamadım. Ben motor bakarken Honda CMX 250 daha yeni çıkmış bir modeldi sen düşün. Seni çok iyi anlıyorum. Eğitimlerini almanı tavsiye ederim. Hazır İstanbul'dasın direk Honda GS1 ya da GS2.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle..
-
Çok güzel bir başlangıç,tecrübeniz arttıkça daha da heyecanlı motorlara bineceksiniz,
Kısa ve öz bir tavsiye;
Tüm ticari araçlardan uzakta dur,
Önünde veya arkanda kesinlikle olmasınlar.
-
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
-
Hayırlı olsun. Kask için sorum olucak. İçinden buğu önleyici çıktı mı? FF320 modeli sanırım.
-
Fr.Sante adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Kask için sorum olucak. İçinden buğu önleyici çıktı mı? FF320 modeli sanırım.
İnceledim, model kodu yazmıyor fakat STREAM yazıyor. İçinden buğu önleyici çıktı evet. Kışın getirirsin takarız demişti satıcı. İçinde ekstradan güneş gözlüğü de mevcut.
-
Güneş yüzünü yakmasın, yağmur canını üşütmesin, taş lastiğine değmesin… Su gibi git, su gibi dön evine
-
07 Haziran 2017, 08:05
-
07 Haziran 2017, 08:18
E.Gülbeyaz adlı üyeden alıntı
İnceledim, model kodu yazmıyor fakat STREAM yazıyor. İçinden buğu önleyici çıktı evet. Kışın getirirsin takarız demişti satıcı. İçinde ekstradan güneş gözlüğü de mevcut.
Allah allah bana vermediler ff352 almıştım tüh 1 ay benzin istasyonlarında buğu önleyici sprey aradım
-
07 Haziran 2017, 09:10
Moderatör
Az daha koyulup YBR alınmış, hayırlı uğurlu olsun.
-
07 Haziran 2017, 12:03
10 yılın ardından yinede, yebere al yebere töremize karşı gelmemişsen, seni kutlıyaram..
Hocam hayırlı olsun
Son satırın ortasına geldiğimde arkamdan gülden karaböcek geldi...
-
07 Haziran 2017, 12:49
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Başlangıç için iyi bir seçim yapmışsınız.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
14 Haziran 2017, 16:58
Allah kaza bela vermesin kardeşim. güvenli sürüşler
-
14 Haziran 2017, 19:02
Hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)