Hayatıma Hoşgeldin Ninjam ^_^
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Ne güzel birşey hayalini gerçekleştirmen
-
Don't believe me, just watch . .
-
Otur karşısına sadece izle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
Hani mesela benimde hayalimde bir iki motor var. Z1000, 1000rr, zx10 gibi. Acaba mümkün olur mu. Gerçekçi olursak çok zor ama Allah'ın hazinesi büyük ya
-
Süleymantnz adlı üyeden alıntı
Otur karşısına sadece izle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
Hani mesela benimde hayalimde bir iki motor var. Z1000, 1000rr, zx10 gibi. Acaba mümkün olur mu. Gerçekçi olursak çok zor ama Allah'ın hazinesi büyük ya
Aynen öyle baktıkça aşık oluyorum
O kadar kilitledim ettim ama aklım motorda
Bence olur olmaz diye bir şey yok bence olur hedefimizi yüksek tutalım her şey olur
-
bebek doğmuş gibi uzun süre heyecanla beklemek zor olsa gerek, hiç bilmedigin yollarda keyifli rotalarda sürmek kısmet olur inşallah..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
bebek doğmuş gibi
uzun süre heyecanla beklemek zor olsa gerek, hiç bilmedigin yollarda keyifli rotalarda sürmek kısmet olur inşallah..
Çok teşekkür ederim pazar günlerini ve işten eve erkenden gelmeyi iple çekeceğim belki hafta içi de pratik yapmaya kaçarım
-
Seduje adlı üyeden alıntı
Aynen öyle baktıkça aşık oluyorum
O kadar kilitledim ettim ama aklım motorda
Bence olur olmaz diye bir şey yok bence olur hedefimizi yüksek tutalım her şey olur
güvenliği nasıl yaptın?
-
En sağanak güne denk getirmişsiniz,hayırlı olsun.
-
Süleymantnz adlı üyeden alıntı
güvenliği nasıl yaptın?
Onguard un zincir kilidini almıştım. Disc e bağladım. Şimdilik alarmlı disc kilidim yok. Kapalı garajda duruyor ama yine de bir disc kilidi alacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
Salurbey adlı üyeden alıntı
En sağanak güne denk getirmişsiniz,hayırlı olsun.
Evet maalesef öyle oldu ama artık sabredemezsin Aralık'tan beri ha bugün ha yarın derken alamıyorum artık gözüm döndü yağmur çamur tecrübe oldu bu yama yapılan asfaltların ek kısımları çok fena kayıyormuşş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)