KTM Duke 390 ile katılıyorum aranıza...
-
Arkadaşlar, daha önce şu başlıkta yazmıştım. Motosiklete başlayacaktım ve isteğim uzun yola gidebilecek güçte bir motosikletti.
Derken araştırma vs konusu devam etti. Üstüne dolar ve euronun uçuşa geçmesi, ÖTV giydirmesi, listedeki diğer modellerin neredeyse tamamının artık gelmeyecek olması, artçım olacak kişinin (kendi rahatsızlığını göze alarak) KTM sevgisi gibi etkenler de eklenince KTM Duke 250 ve 390 arasında kararsız kalmıştım.
Eğitime ufaktan başladım, trafikte psikolojimi de biliyorum, ayrıca bu trafikte bisikletle epey deneyimim var, üstüne de bisikletle şehirlerarası gidip gelmemi de katınca, KTM Duke 390 gibi bir mini-canavarla başa çıkabileceğim konusunda eğitim veren arkadaşımla da hemfikir olduk. Üstüne Hindistanda Duke kullanan bir arkadaşımın uzun yola gitmek için 250 yerine 390 tercih etmemi tavsiye etmesi, bir de üstüne Spormoto'dan özel eğitimi de ekleyince, "neden olmasın?" dedim.
Bugün öğleden sonra atladım arabaya, gittim mekana, kaporasını bıraktık, işlemleri başlattık. Haftaya da kısmetse teslim alıyorum. Umarım kazasız, belasız yolculuklarda sizinle de yollarımız kesişir arkadaşlar.
Özellikle bu forumda sorularıma cevapları ile destek veren arkadaşlara teşekkürler...
Reklamlar
-
-
Hayallerimin motosikleti yeni kasası satışa çıksın hemen alacağım.
Hayırlı olsun..
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
-
Hayırlı olsun ona iyi davran :-)
-
Hayırlı olsun, güzel ve güvenli bir motorsiklet. Allah kazasız belasız sürüşleri nasıp etsin.
-
Motorcanavar adlı üyeden alıntı
Motor ateş ediyor be..
Benim de düşüncem bu.
mertky adlı üyeden alıntı
Hayallerimin motosikleti yeni kasası satışa çıksın hemen alacağım.
Hayırlı olsun..
Yeni modeller daha yüksek fiyatlı olacak, ayrıca bu sene ÖTV, Euro 4, doların hali derken işlerin nereye gideceği belli değil. Üstüne de benim bu kasayı çok sevmem eklenince, daha fazla beklemeyeyim dedim.
karaca3, ak.emre, 68charger teşekkürler.
-
-
Hayırlı olsun.
Kendinize güveniyor, kendinizi biliyor gibi duruyorsunuz. Ama gene de anlık gaza gelip, daha acemiyken hız yapmayın. Ekstra dikkatli olun. Altınızda 125lik motor yok sonuçta.
-
02 Aralık 2016, 21:36
Kazasız belasız gle güle kullanın hayırlı olsun, çok güzel gerçekten
-
02 Aralık 2016, 21:49
Mersin İl Temsilcisi
Harika bir seçim, ka,asiz kullanın kardeşim..
Aracınızla mutluluklar..
-
03 Aralık 2016, 09:00
pea adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Kendinize güveniyor, kendinizi biliyor gibi duruyorsunuz. Ama gene de anlık gaza gelip, daha acemiyken hız yapmayın. Ekstra dikkatli olun. Altınızda 125lik motor yok sonuçta.
Kendime güvenmek yerine her tepesine bindiğimde tetikte olmam gerektiğini biliyorum. En azından bisikletle her tura çıktığımda yaptığım şey bu. Kendimi de bir nebze biliyorum sanırım, hele de baba olduktan sonra trafikte hız sınırımın iyice düşmesini de ekliyorum listeye.
Osm@n, vitalix ve yürekçe çok teşekkürler...
-
03 Aralık 2016, 13:32
Hayırlı uğurlu olsun. Çok iyi bir tercih yapmışsınız.
İyi günlerde kullanırsınız inşallah.
-
03 Aralık 2016, 13:45
Hayırlı olsun tekrar. Şöyle bir konu açıldı. Umarım sizin başınıza gelmez.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/173046-2016-ktm-rc-390-blok-patlamasi-ve-yasadiklarim-3.html#post4054367
-
03 Aralık 2016, 18:16
Berk@nt teşekkürler.
Salurbey teşekkürler, başlığı okudum, bu sorunu yaşayan bir kaç RC 390 daha duydum, Duke'larda da yaşanma ihtimali varmış tabii. Almadan önce de konuyu biraz görüştük serviste ustalarla. Tüm koşulları bir araya getirdiğimde yine de seçimden yana bir kaygım kalmadı diyebilirim.
-
03 Aralık 2016, 18:20
Hayırlı olsun. Amortisör çorabı almayı unutmayın.
-
03 Aralık 2016, 18:21
hayırlı olsun.bir sonraki hedefim...
-
03 Aralık 2016, 18:33
Motoru fazla zorlama, blok patlatma gibi bir huyları var bu KTM'lerin.
-
03 Aralık 2016, 21:20
Hayırlı olsun hayalimdeki motor. 6 Ay kadar Duke 250 kullandım. Çok güzel torklu performanslı bir aletdi. Duke 390'nı tahmin edemiyorum. Birkaç kez uzun yolda kulladım. Öyle zorlamayla felan blok patlatacak olsa benim Duke 250'nin patlaması lazımdı şahsen uzun yolda 150 160 arası sabit hızlarda kullamışlığım var. Ktm'ye herkes binemez aklı ermez. Kullanıcı kitlesi belirli özel kişillerdir. Sizde onlardan birisiniz artık. Motoru bi yerde park ettiğinizde başınıza çok toplalanlar olur. Kendinizi star gibi hissedersiniz. Hazırlıklı olun bunlara. :D
-
03 Aralık 2016, 22:54
şehiriçi çok güzel motor bir kaç km test etmiştim, kendi motorum hyosungdan sonra çok rahatsız geldi ama çok normal boyut olarak çok fark var, bu motor çok kıvrak, aldıktan sonra egzozu söküp plakayı katlamayı unutma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)