Olmadı olmadı olmadı, kaza yaptım...
Reklamlar
-
Arkadaşlar sabah babamla beraber işe gelirken kamyonete arkadan çarptım.
Dün ferrari_tayfur'u aldım arkama (honda beat), doyasıya gezdik. Motor daha 2 haftalık. Rodajıda bitmek üzereydi. İki kişi 95 km yi gördü makine. Valla nazarımız değmiş olacak ki; bu gün İkitelli tem yolunun yanındaki Altınşehir yan yolda henüz ışıklardan harekt etmiştik ki 40 km gibi bi süratle aniden önümde duran kamyonete arkamda babam olduğu için frenlerimin tutmaması sonucu arkadan çarptım. Ne yaptıysam ne ettiysem kurtaramadım. Ama Allah'a (c.c.) Şükürlr olsunki bizde bizde bişey yok. Kafa grenajı çatladı ve çizildi. Yani 90 YTL ile kurtulduk Çok Şükür.
Ama moralim bayağı bozuldu. Hani "ayrılık koyar sonra onra" derler ya, aynen öyle. Kaza anında şöför indi, varmı bişeyiniz dedi Allah Razı olsun. Bizde yık dedik. Kamyontin arkasına baktı, tabi kamyonte ne olur, bişey yoktu, bastı gitti. Ama tabiki suçlu bizdik.
Bide benim gibi 4 teker araç kullanıcıları da varsa aramızda lütfen şuna dikkat edelim arkadaşlar. Biliyoruzki motosikltleri fren sistemi otomoillerinki kadar kuvvtli ve ani değil. Bu yüzden biz motorcular araçlara pek fazla yanaşmak istemiyoruz. Bu da bizim emniyette olmamız yapmamız gerekn şey. Ama arkamızdaki otomobil bunu görünce giriyo kıçımıza sellektör üstüne sellektör korna üstüne korna... Ya bu nedir ne yapalım, patlamadın ya.
İşte öyle, yanaşsan bi türlü, yanaşmasan bi türlü...
eyse arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler İnşallah.
Reklamlar
-
geçmiş olsun arkadaşım.Allah beterinden saklasın
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
Büyük geçmiş olsun kardeşim.
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
-
Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmş. Benzer durum bende de var.Banada arkadan yaklaştılar mı refleks olarak hızlanıyorum. Geçen gün yolda bi baktım kaptırmış gidiyorum 60 - 70 - 80 derken neredeyse 90'a doğru yeken açmışım yardıra yardıra gidiyorum. Aklımı başıma aldım yavaşladım. Yanımda ki araçta zorunlu olarak arkama geçti yavaşladı. Ama kaptırıyorsun ki ben yavaş kullanmakla tanınan biriyim. 60'ı fazla geçmiyorum.
Ön araç mesafe meseleside bir başka. Şeytan dürtüyor sanki. Hemen ya sollamaya çalışıyorsun yada selektör filan. Büyük geçmiş olsun.
-
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
-
geçmiş olsun. allah beterinden korusun
-
motosiklet kullanirken dikkat edilecek belkide en önemli şey öndeki araca dikkat etmek bazen sinyalsizsağa ve sola dönmek için aniden yavaşlıyorlar yada arkadaşda olduğu gibi ani yavaşlamalar yapıyorlar
-
-
03 Temmuz 2006, 11:40
büyük gecmiş olsun.Hepimize kazasız belasız rahat sürüşler...
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
-
03 Temmuz 2006, 11:59
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
-
03 Temmuz 2006, 12:10
gecmis olsun..ama lutfen bi dahaki sefere fren mesafesini daha fazla birakirsan eger bole bi sorunla kalmassin bide tekerlek izinden git ki..onunda aniden duran arac olursa saga veya sola kacabilesin..eger onde giden araci ortalarsan bide mesafe birakmazsan bole olaylarla cok karsilasirsin..genede iyi yirtmissiniz gecmis olsun..
-
03 Temmuz 2006, 12:19
Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz ve önerileriniz için hepinize, herkese teşekkür ediyorum. İnşallah kazasız belasız olur bundan sonraları...
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
-
03 Temmuz 2006, 12:24
Dostum , çok büyük geçmiş olsun.Böyle kazalar bizleri her zaman üzüyor.
Sana ve yolcuna birşey olmaması tesellimiz oldu!
-
03 Temmuz 2006, 12:28
geçmiş olsun sizlere bi şey olmadığına sevindim cana geleceğine mala gelsin takma kafana
-
03 Temmuz 2006, 12:30
-
03 Temmuz 2006, 12:30
-
03 Temmuz 2006, 12:32
Geçmiş Olsun; Alah başka kaza beladan esirgesin..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
03 Temmuz 2006, 13:26
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
03 Temmuz 2006, 14:35
Geçmiş olsun kardeş. anladım kadarıyla tam kıvırmalık bir durum olmuş seninki. Kıvırmayla kurtarabilirdin büyük ihtimalle yani.
Kıvırma için DD nin motosiklet teorisine bakabilirsin. Ben kısaca anlatayım. Çarpmanın kaçınılmaz olduğu durumlarda Yavaşlayabildiğin kadar yavaşlıyorsun. Hedefe bir motor boyu yaklaştığında gidonun sol elciğini peşi sıra sağ elciğini itiyorsun. Bu soldan kıvırma oldu sağ için önce sağ sonra sol itiliyor. Bu şekilde hedefin yanından dolanıyorsun. Tabi bu durumla karşılaşmadan boş yerlerde kıvırma çalışmak gerekir, bu konuda eğitim alınması ve bol pratik yapılması çok daha iyi olur..
Geçmiş olsun.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler