Allah rahmet eylesin,geride kalanlara dayanma gücü versin...
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara dayanma gücü versin...
Allah Rehmet Eylesin.
Başımız Sağolsun.
Allah rahmet eylesin. 18 yapındaki pırıl pırıl bir gencin motor sevdasına ölmesi kötü bir durum. Bende kaskın içinde pişiyorum, daralıyorum, sıkılıyorum ama bunu takmanın gerekliliğini biliyorum ve TAKIYORUM. Lütfen korumalarınız tam olsun.. Kask,eldiven,dizlik,mont.. Lütfen..
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
üzücü haberler l çalkalanıyor yurt bu gün. bu haberde beni çok üzdü ggerçekten.. allah rahmet eylesin ruhuna fatiha okumadan geçmeyin..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
allah rahmet eylesin geride kalanların mt gurubu olarak hepimizin başı sağolsun kafatası kask değildir
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Allah rahmet eylesin, Ailesine sabır ve dayanma gücü versin.
Sevgili arkadaşlar,
Kask takmayan arkadaşlarınızı, tanıdık tanımadık demeden tüm iki teker müdavimlerini uyarın.
Güvenli sürüş gereklerini yerine getirmiyenlere tavır koyun.
Yakınlarının hatırına, gerekirse plakalarını ilk gördüğünüz Trafik Polisine bildirin.
Ceza görmelerine katkıda bulunun.
Aksi takdirde; ''keşke'' demek taziye mesajları yazmanıza engel olmayacaktır.
Allah Rehmet Eylesin....
Ailesine sabır dilerim....
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
ailesine ve dostlarına allah sabır versin.toprağı bol olsun..
Sessiz ve derinden ....
allah unahlarını affetsın allah rahmet eylesın...es dostlarına allah sabır verdın...
allah rahmet eylesin..başımız saolsun..arkadaşlar nası örnenk olucaz böyle yaparsak lütfen dikkat
Hepimizin başı sağolsun geride kalanlara Allah sabır versin........
Arkadaşlar okudukça tüylerim diken diken oldu daha 18 yaşında pırıl pırıl bir motosiklet sevdalısını daha kaybettik ne olur bu son dersimiz olsun ne olur kasksız korumasız binmeyelim şu motorlarımıza ister küçük ister büyük motor olsun ne olur
ayak tamircisi
Allah rahmet eylesin...
Kasksız binmeyelim şu motorlara arkadaşlar sevenlerimizin hatırı için....
[SIZE="2"][I]SSSsshadoooowwwww[/I][/SIZE]
Allah rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı diliyorum...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
sayılı nefese bi sebep gerek geride kalanlara sabır gerek dünyasını değiştirene rahmet gerek rahmete vesile için bizimde rahmete kavuşmuş arkadaşımıza dua etmemiz gerek Allah CC rahmet eylesin
Allah Rahmet Eylesİn Dostumsenİnde BaŞin SaĞolsun Emİr Allahin Yapacak Bİ Şey Yok Maalesef Sabir Dİlemekten BaŞka.
motora neden kasksiz biniliyoki ? binenleri anlamiyorum, motora biner binmez kendimizi tehlikeye attigmizin herzaman farkinda olmaliyiz arkadaslar. hem kasksiz binende hemde kasksiz arkasina bindirende suc!
allah rahmet eylesin
basiniz saolsun
Too much Too soon means you get hurt.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)