allah rahmet eylesin başın sağolsun kardeş allah ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin başın sağolsun kardeş allah ailesine sabır versin
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
Allah rahmet eylesin:(:(. annenin babanın durtumunu düşünemiyom :(:(. daha fazla dikkat ve tam koruma diyorum arkadşlar (kask,dizlik korumalı mont ve pantolon )
Hepimizin başı sağolsun. Bir dostumuzu daha kaybetmek ne acı!
Allah rahmet eylesin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
çok çok üzüldüm
ALLAH ona ve diğer tüm ihtiyacı olan ahirete göç etmişlere rahmetini esirgemesin inşallah
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
hepinizden Allah razı olsun amin amin amin.motoru olanları Rabbim kaza belasız kullanmayı nasip etsin. birazda kendimize baglı bu lütfen artislikler yapmayalım şu iki tekerlekle yapan varsada özenmeyelim yapanı uyaralım.
yeri mekanı cennet olsun
Kardeşimize Allahtan Rahmet diliyorum.
Lütfen motosiklet kullanan tüm sevdiklerimize, Yorulmadan usanmadan Kask'ın önemini anlatalım....
Selamlar,
Özer
mekanı cennet kabri gül bahçesi olsun.kalanlara sabır.
Allah rahmet eylesin yattığı yerler nur gölü olsun inşallah Allah geride kalan sevdiklerine sabırlar versin
CBR 125 R
Allah (c.c.) rahmet eylesin. Şaka gibi, bir rüya gibi geliyor sanki insana bu tür haberler. Çok kütü...
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
allah rahmet eylesin bi fatiha okudum allahın takdiri akıl sır ermez ama bu yazıyı ve taziyeleri okuyan bi kardeşimizin belki hayatını kurtarır.Siz önleminizi alında gerisi allahtan dostlar.
işte gözlerin dolduğu an bu tanımasan da üzüyor ağlatıyor genç kardeşim annen baban kardeşin sevgilin dayın' halan 'teyzen 'komşuların 'mahalle bakkalın herkez i kahrettin rabbimizin taktiri ama canım kardeşim niye hem kendini hem herkezi yaktın ! ah canım kardeşim yerin mekanın cennet olsun ...hala gözlerimde yaş dilimde dua nur içinde yat...sevgili motorcu kardeşlerim abilerim ne olur eğer biz bir aile'ysek gelin şu kask takma olayını gündeme taşıyalım duyuralım tek tek uyaralım basına taşıyalım ne olur hepinizi seviyorum bizler cesaretin özgürlüğün temsilcileriyiz ama hem kendimizi hem de kimseyi yıkmaya hakkımız yok sağlıcakla kalın ...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Allah ailesine sabır versin,geride kalanlara uzun ömürler versin
allah tan rahmet dilerim. ailesine sabırlar...
all you need is love
Hepimizin başı saolsun... Biraz daha dikkat arkadaşlar Ölene kadar binelim motorlara ölmek için değil. :(
ALLAH RAHMET EYLESİN ama yapmamız gereken bundan daha fazlası çok dikkat etmeliyiz kurallara uymalıyız ekipmana max önem vermeliyiz.çünkü bu işin hiç şakası yok.. bir anda her şey tuzbuz..hayat sıfır olmuş... ALLAH korusun
Allah Rahmet eylesin, Ailesi ve sevdiklerine sabır versin
Off Of ki, ne of,
Yaş 18, taziye mesajı yazmak çok zor,
Yüce rabbim, taksiratını affedip, mekanını cennet eyler İnşallah.....Ailesine de sabırlar nasip eder İnşallah....
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
ALLAH cc Rahmet eylesin Mekanı CENNET olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)