allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Hepİnİzden Allah Razi Olsun Buraya Mesaj Yazan Herkesten Allah Razi Olsun İnŞallah..
Allah rahmet eylesin
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Allah rahmet eylesin Allah gerıde kalanlara sabır versin
Allah hıc bır motorcu kardesımıze kazabela vermesin
allah gani gani rahmet eylesin...allahtan ailesine sabır diliyorum.dualarımızı eksik etmeyelim....
başın sağolsun. Allah geride kalanlara ailesine sabır versin
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın Allah yakınlarına sabır versin
allah rahmet eylesin ailesi ne yapacak bu çocuğun allah sabır versin.
böyle şeyler duymak istemiyorum
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
allah rahmet eylesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
The Racing Başın saolsun ve Allah ailesine sabır versin ben dua mı ettim için rahat olsun
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Kask ve motor ayrılmaz bir ikili, bu ihmarkarlığın bedelini insanın canıyla ödemesi kadar kötü bir şey yok, kaskımızı takmadan motorsiklet kullanmak rus ruleti oynamak gibi.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
allah rahmet eylesin...ailesinine de büyük bir sabır...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Hayatta yapacağı, yaşayacağı, göreceği ve göstereceği onca güzellik varken, ihmallerle olmasa bu sonsuz ayrılık.....Olacağa vakti geldiyse engel olunamaz ama ihmallerle de olmayacak olanı olur kılıyoruz vaktinden de önce belki...Ne o gencecik can geri gelir, ne o ailenin yüreği yanmaktan kurtulur, ne de motoru kullanan arkadaş vicdanın sesine dayanabilir bundan sonra..Suçsuz dahi olsa, o anı unutamayacak yazık ona da bu genc yaşında... Allah hepsine sabır ve kuvvet versin... Mirac 'a da cenneti mekan etsin Allah. ..Başı sağolsun dostlarının da ,ailesinin de,sevdiklerinin de..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)