arkadaşlar burgmanım vardı biliyorsunuz .tamam güzel az yakıyor rahat ama havası eksikti bişiler eksikti gene drag stara döndüm harikaaaaaaa
nasıl ama artık gezilerde kara kızımla gelcezz
arkadaşlar burgmanım vardı biliyorsunuz .tamam güzel az yakıyor rahat ama havası eksikti bişiler eksikti gene drag stara döndüm harikaaaaaaa
nasıl ama artık gezilerde kara kızımla gelcezz
japondan şaşma,çine bulaşma........
Kazasız belasız sürüşler.Ayrıca Dehşet duruşu var bayıldım nazar değmesin Maşallah
Birgün alacağım DL650
tebrikler..ALLAH kazasiz belasiz..surusler nasip etsin..
Dostum hayırlı uğurlu olsun,allah nazarlardan korusun,süper makina vallaaa
FUSUR-35
Burgmanı kaça verdin bunu kaça aldın bahsetsene biraz
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
hayırlı uğurlu olsun abi Allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin...
kazasız günler..
hayırLı uğurLu oLsun abi ALLah kazasız beLasız kuLLandırmak nasip etsin...
amin=pPp
gusel secim zevkini cikar hem cilali kalsin motorun
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
1 saat kadar önce bayıde ınceleme fırsatı buldum . tek kelımeyle MÜKEMMEL
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
benim gözümde chopperlerin en kralıdır....şaftlı v motor ..iyi yol tutuş..iyi seçim uzun yıllar sorunsuz binersin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı olsun.
Kaça aldın ?
Kaç basıyor ?
Kaç yakıyor ?
Şaftlı mı ?
Kaç km de ?
Kaç model ?
Sesi nasıl ?
Uzun yolda nasıl ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Dostum hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Motorların mercedesi derler bunun icin. Tam bi uzun yol makinası. Allah kaza bela vermesin keyifli surusler... ( merak ettim kaca aldın ve kac model )
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız sürüşler.
hayırlı olsun aslan parçası yolda süper gidiyorsun diğer motoruna göre
daha çok yakışıyor rüzgarın bol olsun
hayırlı olsun....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abicim resimler 10 numara gerçekten eh artık buna değmiş dedirten türten yakışır herzaman saygılar
Rüzgar gibi geçti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)