ne evladı yaw böyle konu açmayın ben de başsağlığı diliyim diye girdim konuya
ne evladı yaw böyle konu açmayın ben de başsağlığı diliyim diye girdim konuya
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
aklım çıktı yaaw kardeş sende öle bi başlık açmışın ki inşallah motorunun paröaları çabuk gelir boşver üzme kendini
CBR 125 R
Cok saolun,farkindayim baslik biraz fazla abarti kacti,bunun icin ozur dilerim.Motor benim degil aslinda ama sahibinden daha cok biniyodum.Turkiyede olsa segman kestirilebilirdi ama motor tamamen toplama ve markasini dahi bilmiyom.Zaten 1 hafta sonra insallah TR'ye donuyom.Geri dondugumde motor toplu olcak yine.Tek tesellim bu
Sana şiddetle kafa atıyorum. Neeee? Birde motor senin değil mi?SmirnouF adlı üyeden alıntı
Free Motorcycle Team
Sadece ruhsati arkadasima ait ama ondan cok daha fazla biniyodum.Neyse gecmise mazi bilmem neye gazi derler.oldu bi kere,katlancaz artik
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
geçmiş olsun kardeş
moldova'da yaz aylarında motor dışında yapacak şey yok mu yani?
May the Force be with McLaren Mercedes
Tweetys e tamamiyle katılıyorum.tweetys adlı üyeden alıntı
Birkaç yıl önce 18 yaşındaki tek çocuğumun trafik kazasını haber alıp hastaneye gittiğmde elime tutuşturulup.
-Bunlar; ayakkabıları asfaltta kalmış....
Dediklerinde dünyam başıma yıkılmıştı.
ilk 5 saatim annesine nasıl anlatacağımı düşünmekle geçti.
3 gün oğlumun yoğun bakımda kalmasını nasıl olursa olsun tek yaşasın diye dua ederek çaresizlik içinde beklemekle geçirdim.
Allaha şükür iyleşti ve bu kötü anıyı yıllara gömdük.
Ta ki başlığını okuyana dek.
Başlık seçerken lütfen biraz dikkat edmenizi dilerim.
Sevgi ve saygılar...
Yapilacak cok sey var .Bizde artik onlari yapcaz.Bekleyin kediler ben geliyorum...watercolours adlı üyeden alıntı
Ayrica okram abi durumunu cok iyi anliyorum ve zaten bunuda daha once yazmistim yanlis bi baslik yazdim diye.Yine hepinizden cok ozur diliyorum bu konuda.
Ayrica parcalar eski bi motordan bulundu.sanirim 2 haftaya toplancak motor yeniden...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
abi gerçekten çok üzüldüm ya... kardeş valla rus motoru diyince içim gidiyor var ya iki kat daha çok üzülüyorum... allah sabır versin...
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Kardeşim geçmiş olsun ama dediğim gibi her işte bi hayır vardır canını sıkma.. Sna bişey olmasın..
hay aLLaım yaa bende başLığı görünce korktum geçmiş oLsn=)
allahallah...
emanet malı canı az olur. sizin oralarda söylemedilermi???
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bizdede soyluyolar ama motor benim elimde patlamadi,tamamen kullanim hatasi,cok asiri sicakta 200km yol sonunda patliyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)