Merabalar. istanbuldan selamlar.yaşım 35, iki çocuk babasıyım Yoğun trafikden kurtulmak için 4 tekerden 2 tekere terfi ettim.
Merabalar. istanbuldan selamlar.yaşım 35, iki çocuk babasıyım Yoğun trafikden kurtulmak için 4 tekerden 2 tekere terfi ettim.
Hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin... Darısı başımıza
Teşekküler arkadaşlar. olanın tekeri düz basın. olmayana Allah gönlündekini nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun, Allah nazardan, kaza ve beladan korusun
Kazasız belasız, güle güle kullanın.
Belki biraz büyük motorla başlamakla hata yapmış olabilirsiniz ama dikkatli ve temkinli sürüş yaptığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum. Tekeriniz düz bassın efendim.
Hayırlı olsun, ben de bunun düz viteslisini hayal ediyorum. Yalnız biraz hızlı bir giriş olmuş, çok dikkatli sürün. Gücü fazla olmasa da alt devirlerde torku çok yüksek bir motor olduğundan gazı dikkatli açın. Antreman yapmadan trafiğe dalmayın.
maşallah...
Hayırlı olsun, sıfır mı aldınız 2. el mi?
abi naptın sen!!! ilk motor derken ???
hayırlı uğurlu olsun.
Naçizane tavsiyeler: Eğitim almadıysanız, profosynel bir eğitim alın. Ekipmansız binmeyin, trafiğe çıkmadan boş bir alanda motorun gaz ve fren tepkisini anlamaya çalışın. motora alışıncaya kadar artçı almayın derim.
hayırlı olsun çok güzel görünüyor. sıfırmı aldınız? maliyeti ne oldu?
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
hayırlı ugurlu olsun hep mutlu bir şekilde kullanmak nasıp olsun ınş.
ikinci el aldım. teşekküler.
Eğitmenden ders aldım 10 saat kadar hocanın tavsiyesiyle bunu aldım. iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. şimdilik evin etrafında ufak ufak turluyorum .
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Tam dediğiniz gibi yapıyorum. iyi bir ekipman aldım sonra 10 saatlik birebir eğtim aldım. şu an da evin etrafı benim orası çok sakindir ufak ufak turluyorum. artçı ile pek işim olmaz kendimi anca götürüyorum. teşekküler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
Honda marmara servis için bir fikri olan var mı? iyimidir? güvenle motoru bırakabilirmiyim . bilgisi olan yardım etsin lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
evet üstüne çıkınca fark ettim hakikaten büyük ama otomatik olması işi çok kolaylaştırdı. vites ve debriyajla boğuşmadığım için dikkatimi daha çok yola verebiliyorum. teşekkürler kardesim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)