Bu sıkntılı günlerde ufak bir mutluluk CBR 125R
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle vatanımız ve milletimizin bir an önce huzurlu günlere kavuşmasını için dua ediyorum.
Başlıkta da yazdığım gibi bu üzüntülü ve acılı günlerde ufak bir mutluluk olarak, yeni aldığım CBR 125'i sizlerle paylaşmak istedim.
Endişeliydim yavaş gider hemen sıkılırsın demişlerdi fakat hiç motor kullanmamış benim gibi bir için bence oldukça hızlı atak ve süratli . Benim gibi yeni başlıyorsanız tavsiye ederim. Tekeriniz düz bassın, yolunuz açık olsun. Allah kaza bela vermesin. Selam herkese...
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, benim de ilk motorum eski kasa CBR 125 idi. Gönlümdeki yeri hep ayrıdır.
-
o motor ordan gider, en kısa sürede kendine bi otopark bul.
hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun, bence süper seçim yapmışsın. Fakat Zincir de, bağladığın yer de çok güvensiz. Ya kapalı bir alan bul, ya da düzgün kaliteli bir kilit seti al.
Abus Granit City Chain
Abus 10mm Trigger Alpha
-
Motoru uçururlar oradan. Otoparka çek dostum.
-
Motor gel beni çal diye bağırıyor
kilit düdük gibi
-
alarmlı disk klidi ve sağlam bi zincir tavsiye ederim sana. motoru almakla iş bitmiyor okadar para veriyoruz motora 50 liralık kilitlere hiç yaklaşılmamalıdır bence.
-
Çok teşekkürler...
Şunu aldım
http://www.motosikletaksesuarlari.co...PLUS_2448.html
AMA diske olmadı, küçük geldi. Bende şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.
CBR 125 için sağlam bir alarmli disk kilidi tavsiye edebilir misiniz? Bu CBR 125'lerin diskleri diğerlerinden daha farklı sanırım. Abus 8077 olmadı :/
Sağlam bir zincir alıp arabanın jantına kitleyecem artık en son.
-
işte kendimi bu motor gibi görüyorum
-
22 Temmuz 2016, 14:59
SIFIRINALTI adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler...
Şunu aldım
http://www.motosikletaksesuarlari.co...PLUS_2448.html
AMA diske olmadı, küçük geldi. Bende şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.
CBR 125 için sağlam bir alarmli disk kilidi tavsiye edebilir misiniz? Bu CBR 125'lerin diskleri diğerlerinden daha farklı sanırım. Abus 8077 olmadı :/
Sağlam bir zincir alıp arabanın jantına kitleyecem artık en son.
küçük geldi derken, kapanmıyor mu ?
-
22 Temmuz 2016, 15:04
hayırlı olsun ne kadara aldınız motoru
-
22 Temmuz 2016, 15:39
Kazasız belasız, güle güle kullanın.
-
22 Temmuz 2016, 16:31
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
Jemand adlı üyeden alıntı
küçük geldi derken, kapanmıyor mu ?
Yok kapanmıyor. Siteye de yazmışlar scooter dışında tüm motorlara olur diye. Boşuna vakit kaybettik hemde tam sıkışık dönemde şimdi bide paranın hesaba geri yatmasını bekleyeceğiz :/
-
02 Ağustos 2016, 11:25
Hayırlı olsun kazasız belasız uzun kmlere.
Bu arada motora kapalı bir garaj yada otopark ayarlasanız hepimiz için iyi olur. Milletimiz rahat durmuyor.
-
09 Ağustos 2016, 14:29
-
09 Ağustos 2016, 14:45
tekerin düz bassın.
gördüğün gibi sıkıntısız günümüz yok. arkadaşlar motorun çalınabileceğini belirtmişler. zira asayiş berkemal değil. devlet senin motorunu pek önemsemiyor. daha önemli işleri var. önce koltuk.
imkan var ise kasko yoksa sağlam kilit vs.
memleket baştan aşağı hırsız arsız kaynıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)