Sonunda VanVan'ımı Aldım :)
Reklamlar
-
Herkese merhaba. Suzuki VanVan 125 motorumu yaklaşık 10 gün önce aldım. Memlekette olmam dolayısıyla yazamadım. Neyse 2005'ten bu yana bu çirkin şeyin hayranıyım ve hep takibindeydim. Önceleri öğrencilik yıllarının sefaleti, sonraları ise hep araya bir şeylerin girmesi sebebiyle nasip bugünlereymiş. Şunu da itiraf edeyim, makinaya hayranım ama izlediğim yüzlerce video ve baktığım binlerce foto haricinde canlısı almaya gitiğimde gördüm Gördüm ve hayranlığım bir kez daha arttı. Hiç de ufak tefek bir şey değil, bildiğin iri bir makina. Neyse buralar uzar gider, geri kalanları yaptığım gezilere serpiştiririm artık. Bunlar da fotoları:
Meraklısına yardımımı esirgemeyeceğimi söylememe gerek yok, bana ulaşabilirsiniz.
İlk gözüme çarpan özellikleri ve genel ifadeler:
1- Çok da küçük mmakina değil, 174 boyum var ve iki ayağım birden ancak değiyor.
2- Çok şık 7 den 70 e ilgi odağısın.
3- 6 vites ve enjeksiyonlu, gayet seri ve 125 e göre güçlü. (Hataydan Adanaya getirdim, rampa ve rüzgarları düşünün.)
4- Titreşim hiç yok, cidden yok
5- 110 son hız, en azından düz yolda.
6- Yakıt 2,5/100 lt. Servis bir kaç ayarlama gerek dedi, yakıt daha da düşermiş.
7- Şimdilik aklıma gelen bunlar. Hayırlı ve güzel forumlar. Son olarak siz kıymetli arkadaşlar umarım hayalinizdeki motora kavuşursunuz.
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIM KUSURUMA BAKMAYIN.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız
-
-
alıcam alıcam demişti inanmamıştınız.. bakın noldu şimdi ?
-
Çok hoş duruyor hayırlı olsun hocam
-
-
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.maşallah da diyim nazar değmesin bence çok tarz bir motorsiklet.bende istiyorum ama şu an imkanım el vermiyor.belki seneye evlendikten sonra 200 lüğü nasip olur iyi günlerde kullanın.bol fotolu geziler ve artçılı sürüşler için detay içerir incelemeler de bekliyorum.sağlıcakla kalın
-
acestor adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız belasız
Teşekkür ederim, cümlemiz inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
alıcam alıcam demişti inanmamıştınız.. bakın noldu şimdi ?
Bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş şaka maka çok koştum peşinden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
freewill adlı üyeden alıntı
gülmekten binemem ben buna
(eski bir msx kullanıcısı
) şaka bi yana kazasız belasız binmeyi nasip etsin Rabbim
Dalga geçen de çok, ciddi manada beğenen de, valla çok eğlenceli bir makina. Cümlemize kazasız belasız binmeyi nasip etsin Allah.
-
Çok güzel bir motosiklet bu... Fiyat öyleydi, arka tekerlek böyleydi laflarını bilemem ama, kendisinin hastasıyız. Hayırlı olsun.
-
09 Temmuz 2016, 10:13
modifix adlı üyeden alıntı
Çok hoş duruyor hayırlı olsun hocam
Allah razı olsun, sağolun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
BurakBoztepe adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.maşallah da diyim nazar değmesin
bence çok tarz bir motorsiklet.bende istiyorum ama şu an imkanım el vermiyor.belki seneye evlendikten sonra 200 lüğü nasip olur
iyi günlerde kullanın.bol fotolu geziler ve artçılı sürüşler için detay içerir incelemeler de bekliyorum.sağlıcakla kalın
Gerçekten öyle, motosikletin tarzını özümseyenlere muhteşem bir alet ama bizim gibi bakmayanlara bir şey ifade etmiyor :( Allah hayırlısıyla 200 lüğü nasip edder inşallah size. Paylaşımlar gelecek inşallah.
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
-
09 Temmuz 2016, 10:28
hayirli ugurlu olsun dostum.benim de aklimdaki bir makineydi.burdakilere kulak asmadigina sevindim yoksa ybr dan başka bir sey alamazdin
-
09 Temmuz 2016, 11:05
pikatel34 adlı üyeden alıntı
hayirli ugurlu olsun dostum.benim de aklimdaki bir makineydi.burdakilere kulak asmadigina sevindim yoksa ybr dan başka bir sey alamazdin
Aynen öyle kardeş. Daha önceki yazışmalarımı okuduysan çok ikilimdeydim, içimdeki sesi dinledim ve evladiyelik motorumu aldım. 2500 km de daha etiketleri üzerinde, çiziği bırakın üzerinde toz dahi olmayan güzel bir motor aldım. Benden önceki sahibindden allah razı olsun. Sıfır YBR ile Vanvan arasında 3000tl var. Tabiki hayalimi süsleyen motor için 3000 in lafı olmaz.
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
-
09 Temmuz 2016, 11:11
Hayırlı olsun.Ben görünüşünü çok beğeniyorum.
-
09 Temmuz 2016, 11:50
Hayırlı olsun, kazasız belasız, kullanmak nasip olur inşallah.
-
09 Temmuz 2016, 12:52
BurakBoztepe adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.maşallah da diyim nazar değmesin
bence çok tarz bir motorsiklet.bende istiyorum ama şu an imkanım el vermiyor.belki seneye evlendikten sonra 200 lüğü nasip olur
iyi günlerde kullanın.bol fotolu geziler ve artçılı sürüşler için detay içerir incelemeler de bekliyorum.sağlıcakla kalın
Seneye evlendikten sonra düğün borcu ödemekten motosiklete sıra gelmez
-
09 Temmuz 2016, 13:07
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Seneye evlendikten sonra düğün borcu ödemekten motosiklete sıra gelmez
öyle deme mengü. sokak düğününü arazide iki kokteyl masası koyup kır düğünü diye yuttururlarsa sıfır gider. Daha çok önemli olan çevre faktörü. ne kadar insan o kadar gelir
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
09 Temmuz 2016, 13:12
Oo hayirli olsun,arka tekeri bizim massey 135 ligin on tekeri gibi maşallah pek kabadayi Suzuki güzel motor ya kazasiz belasiz ins
-
09 Temmuz 2016, 13:14
Bu nasıl motor yahu ilk defa görüyorum vanen van sinan van antuan tu vanduan
-
09 Temmuz 2016, 13:30
Kazasız belasız kullan kardeşim,bence en güzel rengi almışsın.Kibar ve çok eğlenceli.Sıkıntısı ise yolda sık sık durdurup bilgi almaya çalışıyorlar.Çok ilgi çekiyor.
-
09 Temmuz 2016, 13:44
Hayırlı olsun tipi benimde hoşuma gidiyor. Ancak o arka teker ne öyle gocaman
Bi soru; neden 200lüğünü almadın?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)