3 yıldır düğüne para biriktiriyorum inş haklı çıkmazsınız
3 yıldır düğüne para biriktiriyorum inş haklı çıkmazsınız
İnsanda ilk böyle bir etki yaratıyor, sonra alışıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Sağolasın kardeşim. İlgi kısmını abartıyorlar, geçen manyağın biri önüme kırdı " Gardaş kaçlık bu,kaç para, vay babayın lastiğe bak" falan filan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
Sağlasın. Neden 200 lük değil sorusunu ileride belki sorabilirim ama şimdi değil. Yurt dışı araştırmalarımda 200 lüğüm pek tutmadığını öğrendim. (5 vites, şanzımanın aksaklığı birkaç sorun daha)Sen bilirsin Aladağları haftaya gezesim var, o zaman tam notunu veririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Sen millete kulak asma, anın, günün, eş adayınla hayatın tadını yaşa. O gün geldiğinde olacak olan zaten olacak. Ya düğünden karlı ayrılıp borcunu harcını kapatacaksın ya da benim gibi daha çok borca girip elini kolunu bağlayacaksın, bu kadar basit
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Aynı kaygıları paylaşıyorduk. Lakin beni vaz geçirdiler. Tebrikler ve kazasız belasız sürüşler
Bayılıyorum vanvan lara hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlere sur.
İmkan dahilinde hiçbir hayalimden vazcaymam Cümlemize kazasız belasız sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Bence sahip olunması gereken bir alet çok eğlenceli. Teşekkürler, hepimiz kazasız, belasız süreriz inşallah.
Dostum hayırlı olsun ben de bu hafta alıyorum inşallah
Kaç paraya aldın motor kaç km'de idi?
Aklıma takılan sorulardan eksoz çok ısınıyor mu artçının ayağını yakar mı veya asılan soft çantalara zarar veriri mi?
Hayırlı olsun Güle güle kullan
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
rengi çok güzel
güle güle kullan özel mesaj attım dönersen sevinirim
Hayirli olsun. Cok guzel gorunuyor.
Hayırlı olsun.
maşallah cok tatlı çok cici bi motor allah kaza bela vermesin. Gaziantepe de yolunuz düşerse beklerim
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullnın tekeriniz düz bassın.
Allah razı olsun, sağolun.
Allah razı olsun, hepimizin inşallah.MoRFy
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullnın tekeriniz düz bassın.
Teşekkürler Harun bey. Allah razı olsun cümlemizi inşallah. Gaziantepe ara ara uğruyrum görüşürüz inşallah.harun27
maşallah cok tatlı çok cici bi motor allah kaza bela vermesin. Gaziantepe de yolunuz düşerse beklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Şöyle büyük bir fotoğrafını koyayım.
sizde üzerinde oturun öyle çektirin. hatta mümkünse arkanıza birini alın.. almayı düşünen arkadaşlar oturuş pozisyonunu falan görmüş olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)