olayı o gece sabah a karşı 4:30 sularında servgili erman kardeşimizden öğrendim ve çok üzüldüm ömer e buradan çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
olayı o gece sabah a karşı 4:30 sularında servgili erman kardeşimizden öğrendim ve çok üzüldüm ömer e buradan çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
geçmiş olsun ömer.
arkadaşına da selamlarımızı ilet. ona da tez zamanda şifalar dilerim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Allah bir daha yaşatmaz inşallah.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
gecmis olsun kardes allah daha beterinden saklasin..
çok büyük geçmiş olsun dostum üzüldüm, umarım tekrarını yaşamazsınız,
çok büyük geçmiş olsun diyorum öncelikle...
setr74 adlı üyeden alıntı
bu arada arkadaşım alkole gerek yok ticari şoförleri doğuştan sarhoşş
dün akşam üzeri dükkanımın önünde otoparka almak üzereyken motoru karşıdan araba geliyor diye durakladım(sinyalim yanıyordu) bi anda çat diye bi ses... bi baktım arka çantam yanımdan hızla uçuyor arkamı bi döndüm insan taşıyan bi hayvan oğlu hayvan...yani kısaca halk otobüsü küfür edemedim,dövemedim(ki şakam yok dalsam kesin yoğun bakımlık)...ehliyetim yok... abi gözüme fazla görünme bas git dedim
gece boyu sinirimden uyuyamadım
Geçmiş olsun!
KARANLIGA KUFREDECEGINE BIR MUM YAK!!!
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağklıklarına kavuşurlar
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Arkadaşlar,
Büyük geçmiş olsun ve inşallah tekrarı olma bir daha.
Allah korusun bizleri.
Selamlar,
Özer
Bence trafikteki her sürücünün birer manyak olduğunu düşünmelisiniz.Her an yola fırlayacak, önünüzü kesecek, sıkıştıracak diye düşüneceksiniz yoksa kurtulunmaz.
geçmiş olsun....Allah tekrarından saklasın
Büyük geçmiş olsunnn arkadaşım
çok Gecmis Olsun. Varmi Yapabilecegimiz Bisey
geçmiş olsun ne yaparsın işte türkiyede böyle insan dışı varlıklarada ehliyet verip trafige salıyorlar........
geçmiş olsun abi aynı şekildeki kazyı bende aynısı oldu bu 4 tekerli hayvanlardan çok var dikkat etmek gerek...
98 Beygir.....
Çok geçmiş olsun...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
abi cok gecmiş olsun...
HayAT Bir Film BiZim İçİN OynUYOR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)