Çok Geçmiş Olsun MAGANDALARA DİKKAT
Çok Geçmiş Olsun MAGANDALARA DİKKAT
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Teşekkür ederim arkadaşlar kaza anlaşılacak gibi değil zaten bir çölde kutup ayısı deve hikayesi resmen.
Sadobey
Geçmiş olsun arkadaşım
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
geçmiş olsun böyle öküzlere dikkat etmek lazımmm....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
geçmiş olsun bugun bende cok buyuk tehlike atlattım gaziemirden bornova ya gelirken bayan bir sürücü solumdan gecip hemn sağa döndü iyiki yol vermişim yoksa altında kalıyordum :( sonra bornova da gine dikkatsiz bir bayan sürücünün sağ dikiz aynasına bakmadan serit değiştirmesi yüzünden kaza yapıyodum bunu da atlattım sağ salim aman dikkat edelim her zman dikkatli olalim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
geçmiş olsun arkadaşlar.Allah beterinden saklasın
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Çok geçmiş olsun,sizlere acil şifalar diliyorum.4 ayaklı(4 tekerli)Bizon(öküz)sürüsü içerisinde seyahat ettiğimizi bir an bile unutmayalım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Herkese teşekkür ediyorum. Kaza bela hapimizden uzak olsun.
Sadobey
çok çok geçmiş olsun cana gelmesin allah her zaman yardımız olsun
Hayat denen sonsuzluğun karşısında bir çocuk, düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz...
o saatlerde nautilusa cok yakın 1 cafede( kosuyolu biber)otruyduk.yardımımız olamadıgına üzüldüm.gecmiş olsun
çok büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hepiniz yardım etmiş gibi oldunuz. Zaten öyle fazla yardımlık bir olay olmadı. Herşey açıktı. Teferruatlar sürdü biraz.^ifade muayene rapor.
Sadobey
Hay allah, büyük geçmiş olsun sado, çok üzüldüm, acil şifalar:(
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
geçmiş olsun... bu taksiciler hakkaten kasaplar...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Ömerciğim, şimdi okudum.
Nekadar üzüldüğümü bilemzsin. Geçmiş olsun demekten başka yapacak bir şey yok, ne yazık ki.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
gene bir kuru geçmiş olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor.motor üstündeyken lütfen görünmezliğimizi unutmayalım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)