vfr güzelde şehir içinde çok yorucu hayırlı olsun bu arada tekrardan
düşük hızlarda manevra yaparken gidon ekstra dönmeye çalışıyordu en son kullandığımda jti winston ekibi işinde.
halen aynımı bilmiyorum gerçi
en güzeli benim motorum bi kere
tesekkurler ılkaycım.
ılk aldıgımda kış olmasına ragmen, işe git-gel yagmur, kar-kış gunde 100km kullandım maltepe-anadolu kavagı arasında. ben pek yorulmuyorum acıkcası. alıskanlık meselesi biraz da.
lakin yukarıda da yazmıştım bu detayı, kısa ve dık donusler bıraz zorluyor haklısın
guzellık konusunda katılıyorum sana herkesin motoru en güzel. allah hayallerimize kavusabılecek guc,kuvvet ve saglık versin her daim.
h.sonu eğirdir yaptık ark.ları görmeye
gerçekten cok guzel bır gezı oldu. 1300km
göl kenarında nargile vs gercekten ist'a hic donesı gelmıyor ınsanın.
daha once de dedıgım gıbı. vfr kullandıkca asık edıyor kendıne.
yakıt olarak 5.1-6.7 arası gidip geldi fulledıgım depolar.
yine eve gelene kadar yol boyunca s.s lerden alıskınlıgım bel duzeltme,kıtlatma ya da bacak acıp kramp gıderme hareketlerını bır kere yapmadım
bırkac foto ve ufaktan bır stres atma vıdeosu koydum asagıya.
ıyı seyırler.
güzel makinedir xx busa ve zzr yi sırasıyla takip edersen zirveye varırsın ALLAH kaza bela vermesin...
motorunuz çok güzel özellikle eksoz çok yakışmış, kazasız belasız güle güle kullanmak nasip olur inşallah,
Kazasiz belasiz surusler dilerim. Eğirdir manzarasi harikaydı. Butcem uyarsa ileride bende turing veya sport turing birşeyler isterim. Var her ne kadar su ana kadar liste de olmasa da artık sayenizde o listeye girdi
VFR 1200' ü bırakalım da şu fotodaki VFR 800' den konuşalım Hastasıyım aletin
hay hay
cok yakın arkadasımın o da. 2015 vfr 800 c.r. ve mt09 tracer da vardı kendısınde . 2sini de elden cıkarıp vfr 800 ü komple elden gecırerek kullanma kararı aldı
vfr 800 um olmadı ama yıllardır vfr800 lerle ıc ıce yasadım her karede farklı motorum arabam var ama yanımda hep vfr800 var
Hayırlı olsun diyelim.
Vfr 800 küçük kalmış 1200'ün yanında.
Daha önce ikisini yan yana görme şansım olmamıştı.
tesekkurler. evet cok az daha kalipli kaliyor.
vfr 800
2120 u
735 g
1195 y
vfr 1200
2250 u
755 g
1220 y
yani 1.2 0.8e gore ; 1.3cm uzun, 2cm geniş ve 2.5cm yüksek.
cok tesekkurler kardesım.
gezmeye tam gaz devam
arada temizlikçi ufak bir nazar çıkarttıktan sonra ayna ve koltuğumu site yönetimi sağolsun 0'ladılar
sonra eşimle bir bozcaada arklarla da nevşehir yaptık. tatlı niyetine birkaç şile, can sıkıldıkça detailing felam. çıtırdan da birkaç foto koyayım.
270'ler görüp 5.8 yakmanın verdiği mutluluk da ayrı bir neşe kaynağım oldu tatillerde
vfr'de 2 şikayetim vardı. bir adres özürlü oldugum ıcın navi şarttı ama motorun orjınalı bozmak ıstemedıgımden ve bu 2 tekerlerın zayıf noktası elk. tesısatına dokunmak korkulu ruyam olmasından dolayı böyle (givi ea106b) bır çözüm buldum. eyluldekı turda deneyecegız bakalım, tecrubelerımı aktarırım.
2.si ise 2,3. viteslerde özellikle ani tepkimelerde ve sert frenlerde selede durmak ciddi zordu. stompgrıp de aldım bugün çantayla beraber. ciddi işe yarıyor, kesinlikle tavsiye ederim düşünen varsa
o getirilmeyenler listesine bunu da ekleyelim hocam...
https://www.google.com.tr/search?q=c...ldgX-fDRRmM%3A
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin , çok güzel bir makina acayip hoşuma gitti .
canavar gibi makine hocam kazasız, belasız
Şu vfr 800' ü arkadaşınız satmak isterse bi görüşelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)