arkadaşlar bende kanuni racer 200 aldım uzun araştırmalarım sonucu kararımı kanuniden yana kıldım ve güzel bi seçim yaptığımın farkındayım şimdilik 150 km de bi sorunum olmadı yarın resimlerini eklerim
arkadaşlar bende kanuni racer 200 aldım uzun araştırmalarım sonucu kararımı kanuniden yana kıldım ve güzel bi seçim yaptığımın farkındayım şimdilik 150 km de bi sorunum olmadı yarın resimlerini eklerim
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
Hevesini kırmak istemem ama kanuni racer alanlar servisten zor çıkıyor...Hayırlı olsun, inşallah senin motorun öyle değildir.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullanırsın inşallah ama resim koymassan olmas ona göre
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
yarın koyarım bugün koyacaktım telefonun şarjı bitti motorumun karizmasına daynamadı servisten çıkamıyorlar diyorsun kardeşim kullanıcıya bağlı ben zealsun 125-47 cup kullandım servise bi kere gittim bakıma formalite olarak kanuni başımı ağrıtmaz zannetmiyorum olan olmuş bi kere
Kardeş ben Kanuni Racer forumunu okudum. Niceman abimizin kronik bi sorunu var ama diğer arkadaşların şikayetleri fazla değil. Dikkat edin şikayet yok demiyorum sadece az. Tabi kullanana görede değişir. Umarım motoruna nazik davranırsın. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
omerowen arkadaşım ben sakın yanlış anlama ben kanuni racerin tipine hastayım, ama keşke hepimizin maddi durumu iyi olsa hepimiz güzel makinalara binsek
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
allah kaza vela vermesin hayırlı olsun
Kaza Anında Sizi Korur...
hadi hayırlı olsun kardeş aramıza hoşgeldin detayları verirsen senide listemize ekleriz
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=kanuni+racer bu başlığı incelemenide tavsiye ederim ayrıca allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin......
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Hayırlı olsun can sağlığıyla sıhhatle kullan...
hayırlı olsun!!!....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bende degıstırmeyı dusunuyorum. fıkrım racer200 du ama su an arastırmalarımdan sonra dedımkı kanuninin 200 lugune bınmektense yamaha ybr 125 e bınerım daHA IYI. ama alınan malın kotusu olmaz hayırlı olsun kardes kazasız belasız bın.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
sağolun arkadaşlar allah hepimizi kazadan beladan korusun amin
hadi bakalım ömer tekrardan motorun hayırlı olsn..
CBR 600F Honda,
ya arkadaşlar siteye nasıl resim ekleniyor bi bilgisi olan varmı benim motorun resimlerini koyacamda
ömer abi motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüsler nasıp etsın.. mavı renk mi aldın??
Yeni yine yeniden
hayırlı olsun arkadasım bende suan askerim internetten arastırdım kimi ii diyor kimi kötü ama benimde çok hoşuma gitti. Askerlik bitince kısmetse (15) sonra ilk işim racer 200 almak olacak Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)