Güle Güle Kullan Allah Kaza Bela Vermesin Ben De Yeni Sattım; Bendede Hiç Sorun çıkarmadı.adam Daha Motoru Tanımıyor Kanuni Yok Yaramaz Diyor Sen Boşver Milleti Bin Gez Niye Sattın Dersende Büyütmek Için.
Güle Güle Kullan Allah Kaza Bela Vermesin Ben De Yeni Sattım; Bendede Hiç Sorun çıkarmadı.adam Daha Motoru Tanımıyor Kanuni Yok Yaramaz Diyor Sen Boşver Milleti Bin Gez Niye Sattın Dersende Büyütmek Için.
öncelikle motorun hayırlı olsun güle güle bin.bazı arkadaşlar yazdıkları şeylerle galiba hevesini kırmışlar yada görüşlerini söylemişler sen kafana takma temiz kullanırsan hiç birşey olmuyor.ben servise sadece yag degiştirmek için gidiyorum.neyse tekrardan hayırlı olsun motorun
evet biraz öyle oluyor niye 1 den fazla yorum yazamayacaz diye bi kuralmı var??
daha önce yorum yazdıgımı unutmuşum
23-06-2006 daki konu ve tebrik mesajı atan, yine tebrik etmiş
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
suc bende degil topigi hortlatanlarda hem kötümü oldu adama 2 defa tebrik gönderdik
hayırlı ugurlu olsun arkadasım allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
bende tebrik edecem ama korkuyom belkide iki yil önce bende etmisimdir simdi yine basdanmi okumamiz lazim yaniyinede edelim hayirli ugurlu olsun
arkadaş sen kimseyi takma boşver hayırlı olsun bu sitede kanuni düşmanları var dikkat et artık bu site ikiye bölündü JAPONLAR VE ÇİNLİLER sen şuan çinlerle ittifak kurmuş durumdasın ve karşında japonlar var dikkat et
çin ata sözü bakarsan bağ bakmazsan dağ olur bu sözü unutma tekrar hayırlı olsun
Ee abi az tarıhıne bakın sunları yaaa adam alalı kac sene olmusss ohhooo
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
adam belkide satmistir motosikleti bosunami tebrik ettik simdi
adam motoru satmıştır bile:D yeni alıcağın motor hayırlı olsun diyim bende
motoru sattı diye biliyorum
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Kazasız belasız iyi günlere kullanman dliğiyle....
hayırlı olsun inş. arıza çıkarmaz kazasız sürüşler
Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin Bende Almayı Düşünüyorum İnş
bence racer çoktan adamın elinde kalmıştır hala tebrik edenler üstünden 2 sene geçmiş
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Hooortt
resim yokk muu ? anaaaammm bu topicc hortlamıs ellemeyin iki gunde kaybolur.. xd
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)