şansın varsa sorun yaşamassın yanlız bende alacaktım servisi bana en çok sorun yaşadığımız model deyince vazgeçtim
şansın varsa sorun yaşamassın yanlız bende alacaktım servisi bana en çok sorun yaşadığımız model deyince vazgeçtim
hayırlı olsn bende kanuni racer almayı düşünüyorum arkadaşta var bizim şimdiye kadar hiç sorun yaratmadı...
arkadaşlar ben racer ve yamaha rx 115 lik arasında kararsız kaldım sizce hangisi iyi olur acaba.
arkadaslar bence kanuni fazla kotulemeyelım bende 2004 model kanuni 125 seyhan var motorum su an 42,000 de ve daha bana sımdıye kadar onem lı bır arıza cıkarmadı daha lastıklerı fabrıka cıkısı duruyor ben samsun dayım ve ben bu motorla istanbula gıttım geldım eger bı motor kısa surede arıza verıyorsa kullanıcı da bır hata vardır
arkadasım motorun hayırlı olsun benimde kanuni racer 200 üm var gayette memnunum
hayırlı olsun dostum...racer güzel motor.
dostum allah kazasız belasız ve cazasız kullanmayı nasip etsin sana güle güle kullan bende scooterimi satarsam skyteam 200 cadde modelini almak istiyorum
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hayırlı olsun dostum......
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun ben de racer 200 kullanıcısıyım ve çok memnunum sen ona dikkat et hiç bişey olmaz ben hor kullan mama rağmen hala hiç arıza yok youtubeye 41calamity41yaz bak benim makinayı görürsün
kazasız belasız sürüşler
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
topic is zortingen
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)