Yeni Motosikletim " Kawasaki Versys 1000 ABS "
Reklamlar
-
Moderatör
Selam sevgili dostlar;
Radikal bir karar ile Super Sporta ara verip bir yol makinası almış bulunmaktayım. Tabi buna 10 Haziranda Start vereceğimiz Balkan ve İtalya turunun da etkisi yok denilemez.
Umarım hayırlı,kazasız belasız kullanmak nasip olur, Allah herkesin gönlüne göre versin.
Motosikletimi dün Eskişehirden Cerrah bir bey'den aldım. Sağolsun iyi niyetli birisiydi. Ayrıca Kütahya'dan Eskişehire gelerek beni yalnız bırakmayan forumdaşım Abdullah Bal kardeşime de sonsuz teşekkür ederim, yüzyüze tanıştığımız için çok mutlu oldum. Ve tabi yanında gelen Acun kardeşimi de öyle.
2015 Model 1.960 Km 'de Versys 1000 ABS Yeni Kasa.
(Fiyat konuşmayacağım, lütfen bu soruyu sormayınız)
Ekstraları:
* Gidon Yükseltme
* Kawasaki Tekerlek Aks Koruma
* Kawasaki Koruma barları
* Kawasaki 3'lü orjinal çanta seti.
* Kawasaki tank pad ve depo pad
**** Givi Tur camı , Spy Alarm , Kawasaki elcik korumaları, Navigasyon barı,Navigasyon tutucusu vb. eklemelerden sonra hazır hale gelecektir diye ümit ediyorum.
1-2 fotoğraf paylaşayım.
İlk izlenimlerimden de söz etmek istiyorum;
* Motosiklet 1043 cm3
* 120 küsür beygir
* Çekiş kontrol
* Kaydırmalı debriyaj
* 3 fakrlı sürüş modu
* ABS
* 21 litre depo
* 250 KG Islak ağırlık
* blablabla.
Genel olarak ivmelenmesini çok sevdim. Devir saati versys 650 veya nc gibi hemen bitmiyor. Tork mükemmel. 6. viteste 50 ile giderken gazı açabiliyorsunuz. Hiç bir problem yok. Virajlarda cok kararlı, çizgiyi hiç bozmuyor, ip gibi girip cıkıyor maşallah. 220 km sürata gayet hızlı ve ivmeli bir şekilde ulaşabiliyor. Sonrası ölü tabi 230-240 arası son hızı olduğunu düşünüyorum.
Sürüş keyifli dediğim gibi ivme ve tork da oldukça başarılı. Sele konforlu. Titreşim 4. viteste 4-5 bin devirlerde biraz var ama kasacak kadar çok değil. Karşılaştığım olmsuz tarafları ise, birincisi cok yüksek (Ben 1.80'im) pantolon,botlar ile parmak ucunda durabiliyorum, ikincisi ise çok ağır baba ya.. 250 KG hayvan. Trafikte biraz alışmam gerekecek, durduğumda (sağ ayak serçe parmağımdaki problemden ötürü (Nasır) sağ ayağımı çok verimli kullanamıyorum) motosikleti tutmamda zorluk oluşturuyor ve canım yanıyor. Düşük hızlarda kücük ara geçiş manevralarında ise ön fren motosiklet hafif yan iken riskli zira frenler iyi çalışıyor ve motor yan iken durdurmak direk yere yığılmaya sebep olabilir cünkü o kadar ağır. Ara geçişlerde arka fren ile kontrol sağlamak gerekiyor, yoksa işler zor yani Sanırım biraz da alışmak gerekli, ama durum çok da vahim değil. 500 Km sürdüm, şimdilik ağırlık dışında tam not aldı.
Görüşmek üzere Sevgiler.
Reklamlar
-
hayırlı uğurlu olsun, gezinde keyifli olsun. Kaza ve bela sizden ve hepimizden ırak olsun.
-
hayırlısı olsun levent bey yaşınıza uygun bir motor olmuş
sevgiler biyey baraküs
-
Hayırlı olsun Levent Başkaan..
SS ten sonra üzmez.
Üzeceğini de zannetmiyorum da.
Hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız. Nice KM'lere.
-
Hayırlı olsun
Motosiklet sektörünün en büyük problemi bence ağırlık.
Bu konuyu cozmeliler.
170-180 kg yi asmayan adventure-yol motoru istiyoruz
-
hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullan inşallah...
-
Hayırlı uğurlu olsun bakalım...
-
Of of of alete bak, maşşallah allah kaza blea göstermesin.
-
Hayırlı olsun levent bey, artık bir stoppie yaparsınız
-
hayırlı uğurlu olsun
tam uzun yola çıkılacak motor...
-
Vay vay vaaaay
Maşallah muhteşem duruyo gerçekten kazasız cezasız güzel günlerde kullanırsın inş
Bunu en yakın zamanda ekürilerde ıslatmamız da gerekmekte
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Çok güzel, kazasız belasız kullanın.
-
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Hayırlı olsun kardeşim . Aşağıdakilere ek olarak : yükseklik .
mephamd adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Motosiklet sektörünün en büyük problemi bence ağırlık.
Bu konuyu cozmeliler.
170-180 kg yi asmayan adventure-yol motoru istiyoruz
güzel bakan , güzel görür.
-
Motosiklet Eğitmeni
Hayırlı olsun güle güle kullan.
-
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
-
Vayy hayirli olsun abi cok guzel anlatmissin, kazasiz belasiz kullan omurluk motor
-
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
Hayırlı ugurlu olsun eglencelı güzel suruslerınız olsun... İtalya güzel seçim ama floransa venedik gibi çok bilindik yerlere gitmeyin yani güzel yerler ama bir müddet sonra sıkıcı olmaya başlıyor mesela ben 2. gün venedikten kaçıverdim bunlar dışında amalfi mesela şiddetle öneririm gidin bir görün ben çok beğenmiştim ayrıca İtalya da motosiklet ayrı bir keyif oluyor, Balkanlara bizde eşimle gitmek istiyoruz sanırım bu yaz bitiminde bizde gideceğiz gibi duruyor hayırlısyla, bizim motorlardan biri mondial rx3i evo olacak, inş eşimi seçiminden dolayı pişman etmez. ben hala motor arayışındayım kısmet bakalım =) Tekrar hayırlı olsun.
-
Kazasız , Belasız , Keyf Dolu Sürüşler Dileğiyle ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)