sana karşı HISS' LERİM değişir bak sonra bozuşmayalım imo var
Eski kasadır kanka belki ? Immolu motoru nasıl calistiracak ki ?
Teşekkürler. Ağır mağır idare ediyoruz,performansından memnunum, konforu da iyi, biraz titriyo bütün motosikletler gibi, ona da yapacak bişi yok. 1-2 motorum daha var ufaklık. Onlarla şehir içinde takılırım problem yok yani.
Teşekkürler, allah size daha iyilerini nasip etsin.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Hayırlı olsun beğendim. Ağır olması üzerinde durulmuş ama çok dikkate alınacak bir durum değil benim düşünceme göre.
ss motorlar hafif, şehir içine mi giriyoruzki? Şahsen ben girmiyorum aletin canı gidiyor dur kalktan yüksek ısıdan. Şehir içi her türlü scooter kullanılır bence.
Eski bir ss kullanıcısı olarak bu motora alışma sürecini merak ediyorum. İlerde satıp ss almazsan ben de alabilirim bu tarz bişey
uzun süre ağır motor kullandıysanız benim gibi ağırlık hiç zorlamıyor 1 aya alışır ybr gıbı yaparsınız
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Hayırlı olsun, Allahta kaza bela vermesin tekerin düz bassın
Hayırlı olsun kazasız belasız
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın, sanırım Eskişehir shell migros onunda çekilmişiniz fotoğrafı.
Hayırlı olsun maşallah güzel motormuş. Kazasız belasız binin inşallah. Nasip olursa önümüzdeki kış sonu bahar aralığı gibi bende nc750x düşünüyorum. Bu aletlerde de ağırlık var yani.
Hayırlısı olsun rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
Beni kuzey kutup temsilcisi yapın alayınızı trollerim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)