Yeni Motosikletim " Kawasaki Versys 1000 ABS "
Reklamlar
-
Moderatör
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Sis farımı eksik onda ya ?
Berk abisi satın almış onu
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
saat gece 02 :38
Yani Biz yoğun insanlar anca gece bakabiliyoruz
berkcigdem adlı üyeden alıntı
ayrıca Levent bak bunları buldum
Berk takoz var bende, takozu sökmeden takılabiliyor mu bakmak lazim... Eğer takılıyor ise alıp takarım sisleri de üzerine takarız.
Reklamlar
-
Datlısını mı yiyorduk? Guyruğu eğri duruyor :D
-
Moderatör
yunusus adlı üyeden alıntı
Datlısını mı yiyorduk? Guyruğu eğri duruyor :D
Gelmedin ki güzelim yedireydim ben sana ballı bööööööörekler..
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Gelmedin ki güzelim yedireydim ben sana ballı bööööööörekler..
bana da gelmedi neden çekindiyse artık
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Moderatör
-
-
bana da gelmedi neden çekindiyse artık
Izmirde cok tuhaf isler silsilesiyle karsilastim. Indigimin ertesi gunu kendimi Orduya giderken buldum. Ordudan Istanbula gectim ama ordaki arkadaslara ugrayacak zaman da bulamadim. Istanbuldan kalmadan Yalovaya gectim. Termalde 1 gece konaklayip izmire gectim ve şehre hiç inmeden torbali tarafinda çiftlikte 2 3 gün geçirip izmirde bekleyen süslenmiş arkadaslar olmasina ragman Manisa ustunden Antalyaya gectim aklimdaydi yoksa
Syp 5000m den bende yabıştırdım bitene. Şu uzaktan çalıştırma işi hoşuma gitti. Sabah motorun başında çalıştırıp bekleyene kadar hazirlanirken calistiririm hayvani evden. Bakalim kurabilecekmiyim
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
Izmirde cok tuhaf isler silsilesiyle karsilastim. Indigimin ertesi gunu kendimi Orduya giderken buldum. Ordudan Istanbula gectim ama ordaki arkadaslara ugrayacak zaman da bulamadim. Istanbuldan kalmadan Yalovaya gectim. Termalde 1 gece konaklayip izmire gectim ve şehre hiç inmeden torbali tarafinda çiftlikte 2 3 gün geçirip izmirde bekleyen süslenmiş arkadaslar olmasina ragman Manisa ustunden Antalyaya gectim
aklimdaydi yoksa
Syp 5000m den bende yabıştırdım bitene. Şu uzaktan çalıştırma işi hoşuma gitti. Sabah motorun başında çalıştırıp bekleyene kadar hazirlanirken calistiririm hayvani evden. Bakalim kurabilecekmiyim
tek soru bu kadar gezdin aradığını buldun mu
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
tek soru bu kadar gezdin aradığını buldun mu
Aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır. Aramaya devam..
-
-
Benim boy 1,76 . Enduro meraklısı olduğum için 2. hedefim bu motordu. O zaman bu boyla ben bu motora hiç bakmayım artık. Bu arada 1,75 li boylara uygum enduro ne var arkadaşlar ?
-
Moderatör
Izmirde cok tuhaf isler silsilesiyle karsilastim. Indigimin ertesi gunu kendimi Orduya giderken buldum. Ordudan Istanbula gectim ama ordaki arkadaslara ugrayacak zaman da bulamadim. Istanbuldan kalmadan Yalovaya gectim. Termalde 1 gece konaklayip izmire gectim ve şehre hiç inmeden torbali tarafinda çiftlikte 2 3 gün geçirip izmirde bekleyen süslenmiş arkadaslar olmasina ragman Manisa ustunden Antalyaya gectim
aklimdaydi yoksa
Kekliği düz ovada avlamalı demişler kanki, bizim makinelerde immobilizer varrrrrrrr... Çalışmaz, çalışamaz... Ah nerede vah nerede...)
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
Benim boy 1,76 . Enduro meraklısı olduğum için 2. hedefim bu motordu. O zaman bu boyla ben bu motora hiç bakmayım artık. Bu arada 1,75 li boylara uygum enduro ne var arkadaşlar ?
Alçaltma kiti uygulanabilir. düşük sele vb.
-
Hayirli ugurlu olsun.
Benimde boy problemim oldugunden Almanya'dan dusurmek icin amortisor altindaki baglanti demirlerini degistirdim.
Site ismini unuttum. Google amcaya sor LOWERING BARS diye.
150€ isi halledersin.
Kafan rahat olur.
Buldum, asagidaki siteyi incele
www.lustracing.co.uk
100€ ya 4 cm dusuruyor. Yetmesi lazim
-
Levent Bey hayırlı olsun.
-
Kekliği düz ovada avlamalı demişler kanki, bizim makinelerde immobilizer varrrrrrrr... Çalışmaz, çalışamaz... Ah nerede vah nerede...
)
Alçaltma kiti uygulanabilir. düşük sele vb.
Anekteri üstünde bıraksak?
-
Moderatör
Anekteri üstünde bıraksak?
O zaman çok kral olur
-
O zaman çok kral olur
Videolara bakiyordum cbr 600rr calistiriyor bu spy. Onlar imosuz mu la? Fakir mi honda?
-
Videolara bakiyordum cbr 600rr calistiriyor bu spy. Onlar imosuz mu la? Fakir mi honda?
biri 600 rr a lafmı söyledi siz yan çanta ,gidon yükseltme ,karter koruma ,aks koruma vs işlerine bakın reyzingçi lerede bulaşmayın
-
Hayirli olsun kalite super, Kawasakinin son 3 yildir cikan neredeyse tum modelleri cok farkli, aşti kendini iyice , en iyi japon motosiklet markasi olma yolunda Yamaha dan sonra. Tek sorun agirlik egri oturup dogru konusmak gerekirse boyle bir motorun net olarak 50kg fazlasi var. Surekli bir artci ile gezmek gibi. Uzun yolda yakit masrafi haric hic problem degil dünyayi gezebilirsiniz. Sehir icinde sikinti yanina 250cc uzeri hacimde bir naked kesinlikle ister bu tarz motorlar.
-
Güle güle kullanın, hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)